Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 16 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 1. Nick: Bonnie i Clyde 2. Czas i data zdarzenia: Dzisiaj 3. Powód bana: Niewłaściwe zachowanie na kanale do tyrania się. 4. Coś od siebie: Puma tyranie się, to tyranie i nieważne jakie. Edycja: @ FunnyPuma pokaż mi pkt w regulaminie, że na tyraniu nie można poruszać takich tekstów. Niestety, ale jak nie ma zawartych zasad na tyraniu się to możesz wiesz gdzie mnie pocałować. Podałeś regulamin z ogólnego regulaminu, weź sie ogarnij chłopie. Tyralnia to coś innego, niż zwykły czat. Przepraszam bardzo, ale warna dostałem przed dodaniem regulaminu o tyralni, więc tego warna nie ma. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Czerwca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 @ FunnyPuma 24h na wypowiedź Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 16 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 18 minut temu, Alvaro Rico Polo napisał(a): Puma tyranie się, to tyranie i nie ważne jakie. Nie, nie ważne jakie. Z tym też można przesadzić. Można się tyrać, ale nie przesadzajmy, a i upomniałem Cię, żebyś nic o rodzinie nie pisał. Za to dostałeś 2 warny i uzbierałeś sobie 5, co oznacza bana. Trochę pokory. §4.1 Wyzwiska i obraźliwe słowa są akceptowane na własną odpowiedzialność. Użytkownicy ponoszą pełną odpowiedzialność za swoje słowa i ich konsekwencje. §4.5 Wyzwiska mogą być krzywdzące. Zachowaj szacunek i umiar. Administracja zastrzega sobie prawo do działania w przypadku naruszenia regulaminu, aby zapewnić bezpieczne środowisko czatu. 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 20 godzin temu, Alvaro Rico Polo napisał(a): 2. Czas i data zdarzenia: Dzisiaj Proszę jaśniej skoro skorzystałeś ze wzoru. 20 godzin temu, Alvaro Rico Polo napisał(a): 4. Coś od siebie: Puma tyranie się, to tyranie i nieważne jakie. Proszę o pełne informacje. Jeśli mam to rozwiązać to muszę mieć jakąś wiedzę co się w ogóle stało w formie ss/video/logów/itd., a na razie to widzę tylko jak się kłócicie w poście nic więcej... @ FunnyPuma @ Alvaro Rico Polo /edit: Wracaj na serwer. Warn został nadany przed dodaniem regulaminu tyralni. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi