Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Twój nick: @ czerwonka Nick oskarżonego: @ BOA DUPCZYCIEL Powód skargi: nagminne klotnie/prowokacje/obrazanie innych uczestników grupy i forum Opis sytuacji: Nasz szanowny kolega z zespołu chyba za bardzo sie poczuł na swoim stanowisku. Odkąd dostał admina sa z nim same problemy zaczynajac od konfliktu ze mna(nie mial ze mna nic wspólnego on po prostu nikogo nie lubi). Gdy minelo troche czasu a on sie zaklimatyzował, zaczęły sie pojawiać z jego strony nagminne prowokacje, które prowadziły do kłótni. Masa wyzwisk szczególnie w ostatnim czasie na osoby z wyższej administracji typu @ Hana_Montana a na koniec wisienka na torcie prawie przy każdej dramie, która ją kończyła ,,ja juz nic nie pisze bo mnie jeszcze wyrzuca,, i słusznie powinni. To tylko i wyłącznie przez ciebie nie tworzymy jedności jakbyś mogl to z każdym bys mial na pienku. Robisz niepotrzebne dramy i spam. Nie potrafisz przyjąć krytyki a sam krytykujesz jestes zwykłym hipokrytą, którego zycie pokrzywdziło, dziewczyna cie zdradziła albo zostawiła i teraz jestes jaki jestes a twoj światopogląd otwiera i zamyka sie na tobie. Byles i jestes niejednokrotnie ostrzegany nic sobie z tego nie robisz, podnosisz nam wszystkim ciśnienie i doprowadzasz do niechęci dalszej współpracy. Data i godzina zdarzenia: caly czas, ,,nagminnie,, od kilku tyg Miejsce zdarzenia: grupa/forum Dowody: wszystko jest na grupie adm.(nie wklejalam żeby sama nie dostać po lbie ze wyciągam) Coś od siebie: jesli chodzi o mnie od samego początku miales do mnie problem ale nie tylko,masz problem tak naprawde do kazdej dziewczyny, ale moze im tego glosno nie mówisz. Masz problem do każdego kto ci zwraca uwagę bo widzi ze zle cos zrobiles/wykonałeś. Wyzywasz, ublizasz, probujesz udowodnić swoim wybujałym ego ze jestes top nad top i nie masz w sobie ani grama pokory. Zachowujesz sie jakbys nie przejmował sie konsekwencjami ani tym, ze ktos ci moze obecna range odebrać. Chyba za bardzo wziales to do siebie, ze paru typa oznaczyło cie naj adminem i nic ani nikt cie nie tknie. Mylisz się, nie będziemy tolerować twojego zachowania i odnoszenia sie w taki sposób jaki to robisz do innych. Apeluje aby cie zdegradowano a jak będziesz sprawiał kłopoty szczególnie na forum to pozegnaniu cie szara kreską nie potrzebujemy twojej toksycznej osoby w naszym gronie. (Zachecam innych do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Edytowane 17 Czerwca 2024 przez czerwonka 7 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 No to może ja dorzucę kilka groszy od siebie. Od jakiegoś czasu nie odzywam się na grupce adminowskiej nie bez przyczyny. Obserwuję i czytam co tam się dzieje i jak widzę ten obraz nędzy to mi się nawet nie chce. Boa co do Ciebie to czerwonka ma rację. Jesteś osobą, która nie potrafi się zjednoczyć z grupą i notorycznie wyzywasz (nawet jeśli robisz to dla beki to dla mnie masz zachowanie 14 latka). Dodatkowo twoje adminowanie pozostawia wiele do życzenia.... bany typu, a bo ja myślałem, że to ptrcky i tym podobne to już w ogóle dla mnie pierwszy powód do degradacji Ciebie z funkcji admina. Nie dopuszczalnym jest dla mnie, że admin daje bany z dupy a później słuchamy twoich tłumaczeń "Bo ja myślałem" <-- widocznie to nie jest Twoja dobra strona. Nie chce się nakręcać na Ciebie, bo w sumie nie ma po co, ale jak dla mnie Twoja osoba nie powinna być częścią grupy adminów dd2. Na twoją stratę obawiam się, że większość ludzi z grupy jak i wyższej administracji podzieli zarówno moje jak i czerwonki zdanie. Tak czy inaczej reasumując moją wypowiedź.... We mnie kolegi admina mieć nie będziesz i jestem za degradacją Ciebie z Admina dd2. Nie pozdrawiam xD 4 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 17 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Wypowiem się i ja. Odkąd mam tutaj admina to strasznie żal dupę ci ściska że szybko go dostałem gdzie nic złego ci nie zrobiłem. Na grupie zachowujesz się jak toksyczne dziecko, któremu nie da się nic powiedzieć/napisać. Któregoś razu już sam nie wytrzymałem i zacząłem po tobie jechać bo większość administracji ma dość tego co wyprawiasz w jaki sposób się zachowujesz. Już ci napisałem kilka razy obrosłeś w piórka odkąd jesteś administratorem. Twierdzisz że nie dasz sobie wejść na głowę, rozumiem ale to nie oznacza abyś w sposób toksyczny się do nas odzywał. Lecisz po administracji wyżej np po @ Hana_Montana gdzie chłop ci nic nie zrobił. Twierdzisz że nie on ci dał admina i nie on odbierze gdzie tu się mylisz. Tak samo jak się zachowujesz na chatbox. Grozisz graczom że postarasz się aby ktoś nie wszedł już nigdy na serwer. Jak na admina który jest już tu 6 miesięcy raczej nie wypada. Powtórzę jeszcze raz nie powinieneś być tutaj na takiej funkcji po tak toksycznym zachowaniu i szukaniu awantur z innymi adminami. 4 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 17 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) uhhhh, to i ja sie wypowiem ale krotko, chlop jest tokstyczny od momentu jak dostal admina, nic mu nie pasuje, do wszystkich ma problem, nie wiem czy on w ogole z kims tutaj ma jakis dobry kontakt bo tego nie widzialem do tej pory, nerwowy, problematyczny, nie radzacy sobie z problemami chyba w zyciu, co probuje nadrobic na sieci, na forum jak i w cs w sposob ktory no jak na osobe funkcyjna jest conajmniej nie smaczny, ja tez nie bylem przykladem admina, tez przez problemy w zyciu, ale ludzie ktorzy mnie znaja wiedza, ze bylo to do beki bo nawalony gralem i humor byl troche inny niz na trzezwo, ale nie bylem do nikogo wrogo nastawiony i nie mialem problemow do kazdego i o wszystko, jak dla mnie osoba ta nie nadaje sie do dalszej wspolpracy (chcialbym zauwazyc, ze od kad jest on adminem na dd2, grupa nawet jak jeszcze bylem adminem, bardzo sie pooddalala od Siebie i ludzie juz tak ze soba nie wspolpracuja, bylem adminem 2 lata mysle albo i ponad i tworzylismy bardzo zgrany zespol, przede wszystkim kazdy z kazdym sie dogadywal, nigdy z tym nie bylo problemu, zawsze jak byly jakies problemy byly szybko rozwiazywane i nie bylo wiekszych/mniejszych spiec miedzy nami, od kad Ty jestes, kazdy admin jest teraz neutralny i nie ma wspolpracy takiej jaka powinna byc na tym stanowisku[przyklad ostatnie prosby z mojej strony o bana dla jednej osoby, ktore po prostu zostawaly zlewane] wczesniej by tak nie bylo, zawsze byla pomoc i chec tej pomocy obecnie jest z tym o wiele ciezej, wydaje mi sie, ze masz z tym zwiazek, ale to moje skromne zdanie) Toksycznych ludzi powinno sie odsuwac od Siebie jak i w zyciu, tak i w innych aspektach Milego poniedzialku dla wszystkich ^/^ nie pozdrawiam rowniez edit: @ aXeee widac, ze nie mozna go wywalic z tej funkcji na samym koncu jego wypowiedzi... "NIC NIE MACIE MI KURWA DO ZARZUCENIA BO ROBIE TAM NAJWIĘCEJ!!" obrosles w piorka, naucz sie pokory bo strasznie Ci jej brakuje (pamietam Cie jeszcze z dawnych lat, gralem pod innymi nickami, ale chlew robiles totalny, teraz masz admina i chyba zbyt Ci uderzylo do glowy) pokora to nie tylko przyznanie sie do bledu, tylko wyciagniecie z niego jakichs wnioskow, przyznac do bledu to sie kazdy potrafi... ale wyciagnac z tego jakies wnioski i tego bledu wiecej nie popelniac to jest cos innego, to ze nadupcasz co 5min bana to nie znaczy, ze najwiecej robisz, po prostu do kazdego sie przypierdalasz i walisz je na prawo i lewo, zbanowales w ciule ludzi bez powodu przez co teraz nie maja juz ochoty wchodzic, szczegolnie jak widza, ze jestes na serwerze mowilem tak do znajomych z ktorymi sobie w ten zalosny sposob beke cisnalem, nie bylo to z mojej strony madre, zjebalem, staram sie to naprawic i sie poprawic, oczywiscie wiem, ze Ty pierwszy poleciales na skarge (nazwalem Cie juz nalezycie wczesniej), menela to masz pod sklepem i podejrzewam, ze zbijasz z nimi piatki (bo to jedyni Twoi znajomi w realu), kazdy ma w zyciu gorsze momenty i popelnia bledy, a poza tym jak ktos jest zjarany to dla mnie jest zjarany nie nacpany {to juz kazdy rozumiem, ze musi grac czysciutki, wprowadz jeszcze testy przy rekrutacji, ze kandydaci musze wysylac probki krwi na sprawdzenie obecnosci narkotykow w organizmie) i bastuj bajere mody bo Ci rajty pojda, pisze grzecznie Ty mnie zaczynasz wyzywac, wiec zastanow sie kto tu i co prezentuje chlopcze, kij masz w dupie straszny, nie umiesz pogodzic sie z krytyka jak to pisala @ czerwonka , bylo by mi Cie zal, ale Ty tego nie potrzebujesz, idz do psychologa pogadaj to pomaga podobno lawina skarg? widzialem jedna, gdzie przez bycie adminem 2 lata albo wiecej nie mialem, ani jednej skargi wiec misiek cos Ci sie styki popalily Edytowane 17 Czerwca 2024 przez paczajonovicz odniesienie sie do odpowiedzi na skarge, sori za tyle edycji :* 2 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Boli Cię wielki BOA i moja prawda, przeczytałem te wypocinki jakże wielkiej adminki i to dosłownie, siedzącej na urlopach i nic nie robieniu, widzisz jestem takim hipokrytą że potrafię się przyznać do błędu, niestety jesteś tak ultra inteligentna że nawet tego nie widzisz. Każdy na tej grupie która nie ma związku nawet z forum bo tam jesteśmy tylko składem ludzmi piszącymi ze sobą i nic więcej nikt tam nie ma żadnej rangi a jakiś śmieszny dzieciak daje mi do dzienniczka +1 za coś co nie ma związku z forum i moim adminowaniem na serwerze bo robię tam najwięcej i każdy wie jaki mam stosunek do "kobiet" więc co Ty mi pierdolisz o jakimś zranieniu czy zdradzie xDDDDDDDDD. Dodatkowo pierdolicie na grupie że robię to czy tamto na serwerze po czym śmieszny dzieciak hana piszę że obrażam "kobiety" zapytałem jakie? "No są na priv zgłoszenia że obrażasz adminki "czerwonka" taki junior admin a nie ogarnia że jest tylko jedna "kobieta" w administracji" xD Wykreowaliście sobie kółeczko wzajemnej adoracji w 5 osób i próbujecie się sami dopierdalać a ja was niszczę, 4 stulejarzy i jedna loszka, nie wiem liczycie na to że zaruchacie czy za darmo wyśle wam nudeski bo z tego co wiem chwaliła się że sprzedaje/sprzedawała zdjęcia swojego "fit ciała" xDDD Czy tam pluła komuś na dupę ale to nie wiem xDDD A jeszcze apropo skarg na mnie od graczy gdzie są te skargi na mnie z serwera bo z tego co mi wiadomo ludzie napierdalają mi non stop na steam że coś się dzieje na serwerze, widać kto coś tutaj robi po ilości banów "według was nie wiadomo czy słuszne" XD @ Nie umiem w te kąkutery Widzisz myle się w chuj często wiesz dlaczego? Bo nie myli się ten kto nic nie robi dlatego wy się nie mylicie nigdy i to nie ja daje bany za mikro ludziom po tydzień czasu bo czasami puści coś co rozbawia cały serwer. Pojebane jest to że nigdy gdzie kiedykolwiek byłem adminem grupa steam nie miała związku z tym co się dzieje na forum czy serwerze, bo ta grupa to jest zwykła grupa do gadania a nie kurwa adminowania, ale jak wiadomo jedni mogą dymać ludzi na kasę również przez steam i nie ma problemu wszystko zamiatane pod dywan a ja nie mogę napisac grubej że jest gruba? xDDD Cała ta skarga to jest "Odnosisz się do innych a ci inni to czerwonka" xD Możecie się jedynie przypierdalać do tego co jest na tej śmiesznej grupie, ale nigdy do tego że jestem dobrym adminem i coś robię bo odkąd jestem adminem wytępiłem patologię z tego serwera tego już nikt nie widzi, sam jestem patologiczny a kiedyś byłem gorszy, niestety będąc adminem swoje przekonania chowam w kieszeń i muszę być neutralny co do płci,rasy,upodobań politycznych. Jedynie kto coś mi może zarzucić to 4 stulejarzy którzy są ochroniarzami czerwonki, jesteście tak inteligentni że zamiast pisać skargi czy pruć się to mogliście mnie wyjebać z grupy skoro prawda was boli, a jeszcze raz powtórzę co do zachowania na serwerze oprócz przeklinania NIC NIE MACIE MI KURWA DO ZARZUCENIA BO ROBIE TAM NAJWIĘCEJ!!! @ paczajonovicz Ty śmiesz ćpunie i menelu pisać że jestem toksyczny? Pokaż mi chociaż raz sytuacje gdzie jak Ty latałem po serwerze naćpany i nachlany wyzywałem od szmat graczy i mówiłem że będę ich ruchał w dupę, przypominam Ci że przez takiego łba jak Ty poleciał Błaszczyk który dał się wciągnąć w gierkę pod tytułem "mówmy komuś o ruchaniu w dupę będzie fajnie" dodatkowo to Ciebie pierwszy ja zgłosiłem za odpierdalanie na serwerze do Kripa a za mną poleciała lawina skarg i Ty chcesz mi mówić o toksyczności? Edytowane 17 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 3 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 17 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Godzinę temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a): Boli Cię wielki BOA i moja prawda, przeczytałem te wypocinki jakże wielkiej adminki i to dosłownie, siedzącej na urlopach i nic nie robieniu, widzisz jestem takim hipokrytą że potrafię się przyznać do błędu, niestety jesteś tak ultra inteligentna że nawet tego nie widzisz. Każdy na tej grupie która nie ma związku nawet z forum bo tam jesteśmy tylko składem ludzmi piszącymi ze sobą i nic więcej nikt tam nie ma żadnej rangi a jakiś śmieszny dzieciak daje mi do dzienniczka +1 za coś co nie ma związku z forum i moim adminowaniem na serwerze bo robię tam najwięcej i każdy wie jaki mam stosunek do "kobiet" więc co Ty mi pierdolisz o jakimś zranieniu czy zdradzie xDDDDDDDDD. Dodatkowo pierdolicie na grupie że robię to czy tamto na serwerze po czym śmieszny dzieciak hana piszę że obrażam "kobiety" zapytałem jakie? "No są na priv zgłoszenia że obrażasz adminki "czerwonka" taki junior admin a nie ogarnia że jest tylko jedna "kobieta" w administracji" xD Wykreowaliście sobie kółeczko wzajemnej adoracji w 5 osób i próbujecie się sami dopierdalać a ja was niszczę, 4 stulejarzy i jedna loszka, nie wiem liczycie na to że zaruchacie czy za darmo wyśle wam nudeski bo z tego co wiem chwaliła się że sprzedaje/sprzedawała zdjęcia swojego "fit ciała" xDDD Czy tam pluła komuś na dupę ale to nie wiem xDDD A jeszcze apropo skarg na mnie od graczy gdzie są te skargi na mnie z serwera bo z tego co mi wiadomo ludzie napierdalają mi non stop na steam że coś się dzieje na serwerze, widać kto coś tutaj robi po ilości banów "według was nie wiadomo czy słuszne" XD @ Nie umiem w te kąkutery Widzisz myle się w chuj często wiesz dlaczego? Bo nie myli się ten kto nic nie robi dlatego wy się nie mylicie nigdy i to nie ja daje bany za mikro ludziom po tydzień czasu bo czasami puści coś co rozbawia cały serwer. Pojebane jest to że nigdy gdzie kiedykolwiek byłem adminem grupa steam nie miała związku z tym co się dzieje na forum czy serwerze, bo ta grupa to jest zwykła grupa do gadania a nie kurwa adminowania, ale jak wiadomo jedni mogą dymać ludzi na kasę również przez steam i nie ma problemu wszystko zamiatane pod dywan a ja nie mogę napisac grubej że jest gruba? xDDD Cała ta skarga to jest "Odnosisz się do innych a ci inni to czerwonka" xD Możecie się jedynie przypierdalać do tego co jest na tej śmiesznej grupie, ale nigdy do tego że jestem dobrym adminem i coś robię bo odkąd jestem adminem wytępiłem patologię z tego serwera tego już nikt nie widzi, sam jestem patologiczny a kiedyś byłem gorszy, niestety będąc adminem swoje przekonania chowam w kieszeń i muszę być neutralny co do płci,rasy,upodobań politycznych. Jedynie kto coś mi może zarzucić to 4 stulejarzy którzy są ochroniarzami czerwonki, jesteście tak inteligentni że zamiast pisać skargi czy pruć się to mogliście mnie wyjebać z grupy skoro prawda was boli, a jeszcze raz powtórzę co do zachowania na serwerze oprócz przeklinania NIC NIE MACIE MI KURWA DO ZARZUCENIA BO ROBIE TAM NAJWIĘCEJ!!! @ paczajonovicz Ty śmiesz ćpunie i menelu pisać że jestem toksyczny? Pokaż mi chociaż raz sytuacje gdzie jak Ty latałem po serwerze naćpany i nachlany wyzywałem od szmat graczy i mówiłem że będę ich ruchał w dupę, przypominam Ci że przez takiego łba jak Ty poleciał Błaszczyk który dał się wciągnąć w gierkę pod tytułem "mówmy komuś o ruchaniu w dupę będzie fajnie" dodatkowo to Ciebie pierwszy ja zgłosiłem za odpierdalanie na serwerze do Kripa a za mną poleciała lawina skarg i Ty chcesz mi mówić o toksyczności? Samo to jak ty się zachowujesz pisząc tutaj nadal obrażasz i się wyśmiewać tylko potrafisz 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 2 5 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi