Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Czy Twoim zdaniem, społeczeństwo ukształtowało w ludziach wizje kobiety pracującej, sprzątającej oraz gotującej - przez co oczekuje się od niej dbania o dom? Czy przez to kobieta ma ciężej w życiu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jasne ,że tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Oczywiscie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Moim zdaniem Kobieta powinna dbać o dom a mężczyzna pracować (Utrzymywać rodzinę). Odnośnik do komentarza
Użytkownik neoK :P Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Według mnie młodego pokolenia 99 mężczyzna tak jak i kobieta powini pracować To jest tak spotkasz kobietę myślisz na początku o związku Może po kilku latach razem własne mieszkanie lub dom zależy jak dużo ma się pieniędzy Później planuję się zaręczyny/ ślub A na samym końcu planować dzieci Tak wiem trochę odbieram od tematy ale to się wszystko tyczy tego samego Ps.no tak co ja mogę wiedzieć o miłość i życiu jak mam 19lat bo przecież dorosłość jest wtedy jak masz dom rodzinę smieszne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi