Użytkownik Frezzze Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: Mój nick jest następujący. Frezzze. Wiek: Mam 17 lat. Program, którym się posługujesz: Jak na razie gimp. W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Awatary i sygnatury, czasami tła. Jak długo zajmujesz się grafiką?: Kilka miesięcy. Dlaczego ty?: Z tego co widzę grafik jest jeden. Chciałbym mu pomóc w dziale przeznaczonym do grafik. Potrafię radzić sobie z problemami bez względu na to, jakie będą warunki. Linki do 2 realizowanych zleceń: Niestety nie mam. Chciałem zrobić ale nie widzę osób które na tą chwilę potrzebują jakiejś grafiki. Jeżeli ktoś potrzebuję to zapraszam PW. Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Frezzze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem na Tak ! Potrzeba nam Dobrego grafika,a Twoje prace nie sa najgorsze,Mnie sie podobaja wrecz Wiec mozna dac Ci szanse. +wiek +/- doświadczenie ale wiem ze ogarniesz wszystko na szybkosci +prace 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 jestem na nie jak na razie -staz... (dopiero co dolaczyles) +/- prace -/+ podanie takie marne coś +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na tak +wiek +grafiki +doswiad. -staz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2K10 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja jestem także na Tak + wiek + w miarę doswiadczony + myślę że już każde z innych prac będą lepsze. Można dać mu szansę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na NIE -Czas -Prace -Nic nie robisz w dziale -Jak na razie pomoc mi nie potrzebna! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem na NIE - Staż na forum - Wymagania +/- Prace +/- Podanie słabo napisane Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem na NIE, posty masz wbite na "chama" brzydko mówiąc, tylko dlatego aby to jakoś wyglądało przy podaniu. Zarejestrowałeś się wczoraj, ledwo co się przywitałeś, jeszcze większość użytkowników nawet nie wie jak masz na imię. Prace są ładne, byłbym na tak gdyby nie twoje konto pod podanie i wbite na chama posty. Dodam jeszcze, że jako kandydat na grafika (do ekipy StrefySkilla) nie powinieneś wdawać się w jakiekolwiek kłótnie na czatboxie. Posiedź trochę na forum, daj się poznać, powykonuj jeszcze trochę zleceń, pokaż że potrafisz być aktywny, a zmienię zdanie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem na nie - konto pod podanie - prace +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Daj się nam lepiej poznać. "Dołączyłponiedziałek o 14:24" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi