Premium Bourbon Opublikowano 21 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Nick z CS:brbon[nkwd] Admin banujący: @ aXeee Serwer: D2 Data zdarzenia: TERAZ Steamid: STEAM_0:0:460363914 Opis sytuacji: Czlowiek chce sobie cos postrzelac po 3 miechach nie grania,jedna mocniejsza akcja i takie cos od razu [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Brbon[nkwd] [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 460363914 ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] =============================================== Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/270fb9afbd59ad36b6f1d3da63c3bf22.html 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 @ aXeee 24h Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 21 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 18:45 - jak tylko strzeliłeś celownik był od razu na głowie. 19:45- bardzo dziwna akcja od razu wiedziałeś że jest po lewej stronie. 19:46- za chwilę znowu wychylasz i od razu wcelowany jesteś tam gdzie akurat jest gracz. 20:02- celownik od razu leci na głowę 20:05- tu to samo celownik od razu na głowę 20:10- za każdym strzałem celownik robił przeskok na głowę. Być może się mylę, ale dawno nie widziałem takich przeskoków celownika na głowę co strzał. Edit. Po dokładniejszym obejrzeniu stwierdzam mój błąd, przepraszam. Czysty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) @ aXeee rozpiska do poprawy. 18:45 trwa jeszcze runda w której chłop nie żyje od dawna, ba, do 19:14 nawet nie opuścił respa. 19:45 do jakiej akcji się odnosisz? przeciwnik już leży od 2 sekund na podłodze, a w trupie to ci z lewej strony (ze skrzynki XD?) jak patrzysz schody nikt nie wyjdzie. 19:46 a tu do czego sie odnosisz? do spojrzenia na respa TT gdzie nikogo nie ma? 20:02 co leci i gdzie leci, jak typ patrzy mida? nie widzi nawet przeciwnika, tylko go słyszy, ale nie oddaje strzału Proszę o dokładne wskazanie akcji do których się odnosisz, od momentu w którym sie zaczynają, a nie 15 sekund przed czy 5 sekund po. Nie mam zamiaru się domyślać o co chodzi przy każdej czasówce. 24h na poprawę. Edytowane 22 Czerwca 2024 przez JanuszHD Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi