Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) 1. Nick: BOA DUPCZYCIEL 2. Czas i data zdarzenia: Teraz 3. Powód bana: Nie wiem jakiś Netao którego boli prawda i pewnie na polecenie hany przez to że sam dostarczył mi dowody na innych xD 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Próby zamknięcia mi mordy kolejny raz bym nie mógł już nic pisać, bo jednak prawda wielkiego BOA boli a ten daje blokade na 8h za zwykłe pisanie i jak wiadomo zaraz będzie sluszny ban bo przecież trzeba przyklepać wszystko i szybko xD Edit już wygrałem bo tam nic nie ma co łamie regulamin zwłaszcza że gdzie miałem napisać żebyś odblokował temat a Ty napisałeś że tego nie zrobisz i mam czekać na werdykt nie widzisz tego że próbuje się bronić przed waszą hipokryzją, @ NetaO Nie macie nic co może mi pogorszyć sytuacje którą sami zjebaliście i to wszyscy to podciągasz wszystkie moje wiadomości pod regulamin żeby tylko mieć odrobinkę więcej na mnie cokolwiek żeby zaburzyło obraz trivora podczas werdyktu? Niestety trafiłes na osobę która nie da sobie ot tak zamknąć mordy i Ci się to nie uda 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. Pokaż mi nadmierne przeklinanie i spam z tego co wiem to 4 wiadomości pod rząd xDDD 2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę. Pokaż mi też dowód. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań. Tu też możesz skoro wszczynanie awantur to pisanie tego co jest faktem xD Edytowane 22 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Blokada zostaje i została, nadała tylko i wyłącznie z mojej ręki. Zacznij się zachowywać na CB, a nie będzie żadnego problemu. Od rana Ci zwracałem uwagę, żebyś przestał zawalać czat i płakał na temat skargi, jak widać, nie zadziałało. Nic nikogo nie boli i nikt Ci mordy nie chce zamknąć skończ dorabiać teorie i zacznij się zachowywać. 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. 2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań. Jak wygrasz z regulaminem to cofnę blokadę. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Od dwóch dni nic się nie słyszy od ciebie tylko zażalenia, narzekanie, wytykanie każdego z administracji jacy my to nie jesteśmy "źli" dla ciebie i wiecznie chcemy ci pod górkę zrobić. Prawda jest taka, że pod górkę sam sobie robisz i to cały czas od 2 dni odkąd dostałeś tutaj ode mnie UB. Ludzie już mają tego powoli dość. Od rana byłeś upominany, proszony żebyś skończył pisać na temat skargi na Czatboxie = bez skutku, to i poszedł w końcu blok. Za te 8H wakacji od Czatboxa może zobaczysz w końcu coś swojej winy w tej sytuacji. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi