420 KushMan Opublikowano 22 Czerwca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Nick z CS: miłość w jedną stronę. Admin banujący: @ sztuki walki Serwer: DD2 Data zdarzenia:22/06/24 Steamid: STEAM_0:1:553636668 Opis sytuacji: Długość bana się nie zgadza meh Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): KLIK! Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): KLIK! Ja się potrafię przyznać że trochu wypiłem i poleciałem aż wstyd. Więc admin mnie zbanował na 24 co jest śmieszne bo mówi że obrażam graczy. Większość to beka reszta jak mnie zabiją to po prostu głupie gadanie wiem że nie powinienem tak mówić ale tak wyszło. Jesio takiego bana nie dostałem tutaj a gram trochu. Chciałbym aby admin się wypowiedział bo wiadome że przesadziłem nie ukrywam ale ban z dupy na 24 to trochu przesada. Powtórzę jesio raz wiem że odjebałem ale nie upominałeś mnie tak jak napisałeś Powod: 'nie obrażamy ile razy można mówić?" ani raz mnie nie upomniałeś typu kultura czy co. (może raz nie chce mi się dema sprawdzać) 10. Obraza gracza --> Upomnienie / Ban od 5 min do 3h. Jeżeli ktoś się poczuł urażony moimi słowami sorka. Ostatnio Nastolatek wyzywał jako admin i wiadome nic bo to admin. -1 dzienniczek. Tak tylko dopiszę że tam nie jedni gorzej się zachowują a to mój pierwszy taki wybryk. Ogólnie to dużo osób odpierdala typu "zapiekana" co mówicie ludzią że mają opcje mute .... Każdemu się zdarza. Edytowane 22 Czerwca 2024 przez KushMan 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) @ sztuki walki co powiesz w tym temacie? EDIT: nie ma potrzeby już wypowiedzi admina, nie znalazłem na tym demku nic więcej niż jednego tekstu ,,wyjeb te kurwe'', mimo 2 banów za kulturę w ciągu 2 miesięcy, to wyceniam to na max 1h. A że ten czas minął, to możesz już wbijać. Reszta to jakieś przeklejanie durnowatych wiadomości innych graczy z binda, nic za co bym sie przywalił Edytowane 22 Czerwca 2024 przez JanuszHD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi