Użytkownik dvinek Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Maska kitsune, Japonia Kolorystyka: Ciemna Rozmiar: 500X200 (chyba taki jest wymagany) Napisy: Pressure_c Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Rep + Skromny Donate za wykonanie 1 おめでとう、バカ |<-->| Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Maskę wziąłem tą co masz na awatarze, chyba to jest to? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dvinek Opublikowano 23 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) 31 minut temu, Krzysiek napisał(a): Maskę wziąłem tą co masz na awatarze, chyba to jest to? Zajebiste dzięki daj mi na priv numer konta albo numer telefonu to ci przeleje za prace chyba że masz jakąś strone czy coś żeby ci przelać. Edytowane 23 Czerwca 2024 przez Pressure_c Krzysiek, 23 Czerwca 2024 Nic mi nie musisz przelewać Taka moja funkcja tutaj i wszystko jest pro bono, Pozdrawiam 1 おめでとう、バカ |<-->| Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi