paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 23 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Nick: ' paczajonovicz ];-> Imię: Paweł Wiek: 31 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/' paczajonovicz ]%3B->/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: wydaje mi sie, ze bylem dobrym adminem, przez ponad 2 lata mialem 2 skargi, niestety skargi za ostatni okres czasu, gdzie troche w zyciu sie pogmatwalo, stracilem najblizsza mi osobe i wybralem najgorsze rozwiazanie, zatopic smutki w alkoholu, a jak kazdy wie po alkoholu ludzie niestety sie nie kontroluja z gadka i z nerwami zachowaniami itp, itd, sytuacja niestety stala sie na tyle powazna, ze alkohol musze wykluczyc z zycia na dobre (bardzo na plus), jesli ktos ostatnimi czasy gra, zauwazyl, ze juz nie pije i nie robie holoty na serwerze, staram sie pomagac, zglaszam co chwile, staram sie o jakies propozycje, zeby gralo nam sie lepiej, ogolnie zmienilem swoje zachowania i mysle, ze to wszystko co stalo sie w o ostatnich tygodniach dalo mi taka lekcje pokory, ze juz nie bedzie zadnych problemow, w sumie zle napisalem, nie mysle tylko jestem tego pewny, coz moge jeszcze napisac wielu z graczy pyta kiedy wracam, ostatnio gram duzo, w dzien/nocy i brakuje najbardziej w nocy admina ktory opanowalby bydlo ktore sie po nocach dzieje i oczywiscie korzystajacych z oslony nocy i snu wielu adminow odpalow ktorzy moga bezkarnie sobie wtedy buszowac po serwerze i robic pustki z racji braku checi do grania z owymi graczami, wiem, ze adminow jest teraz wiele i ze to szybko po degradacji, ale chcialbym sprawowac swoje stanowisko jak przez ostatni czas, aczkolwiek na lepszym poziomie i po prostu czasem mnie denerwuje moja bezradnosc w wielu kwestiach Kontakt: steam/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Jestem grubo na Nie. -Patologia. -Obrażanie graczy na serwerze. -Znów będą dymy jak któryś admin powie co robisz na serwerze. -Toksyczny. -Niedawno co wyleciałeś a już składasz podanie, "błaszczyk też, ale ta skarga była głównie na Ciebie". Edytowane 23 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 23 Czerwca 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) + GT + doświadczenie -/+kultura + znany na serwerze Witam zacznę od tego ze szacunek ze się przyznałeś za miałeś problemy z alkoc bo wiadomo co robiłeś jak piłeś na serwerze po nim i był straszny chlew. i wyzwiska . Ale teraz widać ze poprawiłeś zachowanie ale jelcze nie w 100% Ale wiadomo ze taki problemy nie znikają z tygodnia na tydzień z cała sympatia do ciebie ale moi zdanie jest jeszcze za wcześniej żebyś wrócił na stanowisko Admina ale pracuj nad sobą to zmienię zdanie JA jestem na NIE Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Czerwca 2024 przez KOMORNIK123 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 23 Czerwca 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Proste że na tak, jak nie bedzie banowal jak go ktos zabije to można mu dać szanse Duzo gra Sympatyczny chlopak Ma pojecie o amx i mial chyba kiedys admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lou Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Pajacanowicz . JESTEM NA DUŻE TAK ! Ale nie nadużywaj władzy łobuzie i w szczególności mikrofonu xd ~Ogarnięty Admin ~Rozpoznaje Czitera ~Godziny są Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 24 Czerwca 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Jestem na tak! Widac zmianę w zachowaniu, bardzo dużo gra na serwerze, brakuje osób do ogarniania porządku. Masz mój głos! 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 pewno że na tak miałem admina to współpracowało się z tobą spoko nie było problemów a i pośmiać się można było 😂 ogarniasz co i jak byle byś głupot nie odwalał znany na forum rozpisywał się nie będę GT mas bardzo dobre widać że stały gracz [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolejarz Opublikowano 24 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Myślę że mocno poprawiłeś swoje zachowanie (byle nie na chwilę) Umiesz " odczytywać spalone pliki" 😀 Jako gracz po degradzie nadal aktywnie uczestniczysz zgłaszając pewne rzeczy na u@ Myślę że szansa jak najbardziej się należy. 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 rewka Opublikowano 24 Czerwca 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Jestem na tak +Poprawa zachowania oraz słownictwa wobec obecnych osób na serwerze +GT + Doświadczenie admina + Znana serwerowa persona 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Ode mnie masz tak. Poprawiłeś swoje zachowanie, nie sprawiasz kłopotów i nie trzeba Cię uciszać 😁 +gt +aktywny gracz +doświadczenie +znana osobistość (i tu myślę że pozytywnie) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Taka sama sytuacja co do Błaszczyka, dajemy Ci ostatnią szanse i jej nie zmarnuj. Będziemy mieli Cię na oku. Napisz do Trivora po flagi 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi