Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 23 Czerwca 2024 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Twój nick: - Nick oskarżonego: funnypuma Powód skargi: Nadmierny spam Opis sytuacji: niżej Data i godzina zdarzenia: codziennie? Miejsce zdarzenia: czatbox Dowody: niżej Coś od siebie: niżej Regulamin mówi jasno: Cytat 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. Cytat 2.6 Kategoryczny zakaz celowego spamowania w celu nabicia wpisów. Cytat 2.10 Zabrania się nadmiernego spamowania samymi emotikonami, pisania nagminnie bezsensownych wpisów np. “xd” Przez calutki dzień (zresztą nie tylko dzisiaj) funnypuma, który pełni funkcje testowego moderatora(zabawne że pytasz się jaki punkt złamałeś będąc testowym modem :xpp: ) spamuje w najlepsze, co więcej - nie widzi w tym problemu. Biorąc pod uwagę, że spam trwa od rana, to problemu nie widzą również jego koledzy moderujący czatbox - upomnienieli go dopiero po mojej wiadomości - uff. Dla przypomnienia podrzucam temat, w którym można zauważyć, że osoba nadmiernie spamująca bezsensownym gównem została nawet zbanowana na czatbox. Czy tutaj będzie podobnie? Nie wiem ale się domyślam. Tak jak pisałem w ostatniej skardze zainicjowanej przez Dusie, gdzie wasza konsekwencja chłopaki? Jeden spamuje i dostanie chattera miesiąca, a drugi bana - bo ten drugi niestety nie koleguje się z wyższą administracją. /edit To są chłopcze wszystkie wiadomości wysłane przez niego od rana, jeżeli ktoś nie widzi tutaj, że przeważająca większość to bezsensowny spam, to luz - ale nie banujcie za to też innych - bez rang. A no i zajebiście że upomniałeś MODERATORA żeby tak nie robił, ale to chyba on ma upominać innych, a nie być upominany. Edytowane 23 Czerwca 2024 przez -slajdEN 4 2 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Została mu zwrócona uwaga przeze mnie, jak i przez @ Hana_Montana , że ma tak więcej nie robić, bo będą wyciągnięte konsekwencje. Skarga do odrzucenia. EDIT: Poza tym, jeżeli pisze jakąś wiadomość i do tego dodaje emotkę to nie jest w żadnym wypadku spam mówimy tutaj tylko o samej emotce, gdy jest wysyłana, więc te ss'y co dałeś to takie 2 na 10. 1 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Skarga bez sensu, ten ss totalnie wyciągnięty z kontekstu, po za tym czemu nie wstawisz całego ssa łącznie z wiadomościami innych użytkowników? Na prawdę nie macie co robić tylko szukacie na siłę dram i skarg? 9 minut temu, -slajdEN napisał(a): Jeden spamuje i dostanie chattera miesiąca, a drugi bana - bo ten drugi niestety nie koleguje się z wyższą administracją. Tamten dostał bo był toksyczny 1 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Z tego co widzę po podanym przez ciebie screenie ponad połowa wpisów przed "emotką" ma chociaż zawarte jedno słowo w danym wpisie, więc pod spam bym tego nie zaliczył. 1 godzinę temu, NetaO napisał(a): Została mu zwrócona uwaga przeze mnie, jak i przez @ Hana_Montana , że ma tak więcej nie robić, bo będą wyciągnięte konsekwencje. Otrzymał ostrzeżenie słowne przez chłopaków, więc jeżeli sytuacja się powtórzy, to wtedy podejdziemy do sprawy inaczej. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi