Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nick:AVARiA ERR0R` Wiek:19 Program, którym się posługujesz: Half-Life TagConverter version 0.14 W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Spraye Jak długo zajmujesz się grafiką?5-10minut Dlaczego ty?:Z tego co widziałem nie ma jeszcze grafika który robi spraye, więc pomyślałem, że czemu by nie ^.^ Linki do 2 realizowanych zleceń: <- Robie dowolne kolory. Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nie skomplikowane te pracee, alee jak na 5 - 10 minut to itak Si są. Masz talent - kibicuje mocno ! - Dodatkowy grafik nie zaszkodzi - prace na tak 5 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ja jestem na razie na nie -malo osob co chce spraye bardziej chca avatary sygnaturty itp -doswiadczenie -/+prace -podanie xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na op +wiek -/+prace +checi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Napisy z cooltext.com 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi