Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - FunnyPuma

rainbow

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: rainbow
Nick oskarżonego: @ FunnyPuma
Powód skargi: Niesłuszny blok i wcześniejsze groźby.
Opis sytuacji: No cóż... Rozmawiałem sobie z @ NetaO  i @ FunnyPuma  się do mnie przyczepił i zaczął grozić blokiem. Pytałem za co to nie potrafił mi udzielić konkretnej odpowiedzi i w końcu mnie zablokował.
Data i godzina zdarzenia: 23.6 20:00
Miejsce zdarzenia: Chatbox
Dowody: To ja czekam na dowody od moderatora. Nie wiem o co mu chodzi więc też nie wiem co zescreenować.
Coś od siebie: Dodam po wypowiedzi osoby wywołanej.

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
  • xD 2
  • Premium
Premium

@ FunnyPuma  Zapraszam do wypowiedzi. I jak możesz wytłumacz co @ rainbow zrobił nie tak i dlaczego mu „groziłeś” blokiem.

• Lubię to! 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Najpierw się przyczepiłeś do mnie, że nie znam regulaminu. Typie ja nie wiem kim jesteś i wchodzisz tu tylko żeby dymy robić.

image.thumb.png.f16871949c7e505138366cae8a7c0392.png

Niżej mamy kolejną szpileczkę wbitą w administrację. W pierwszej kolejności trzeba się zająć takimi jak Wy bo to Wy robicie największy syf na forum.

image.thumb.png.c9ddc3598b16a4a7473d9c7d333c091b.png

Tutaj ewidentnie miałeś na celu mnie obrazić, używając innych słów niż np "jesteś debilem"

image.thumb.png.f7d76181368530915d9fd1388e8f328b.png

image.thumb.png.ae9b6d3dafd3bfac4ccf4534082135bd.png

Rozmawiałem na ten temat z J@, więc Ty nie musisz się o to pruć. Zresztą ja Ciebie na forum rzadko widzę, więc co Ty na ten temat wiesz. :xdd: 

image.thumb.png.5016f91b1ff663d5ec3ade147778c0a4.png

image.thumb.png.3b8dcd780af89002e0531d56c623eb37.png

Tu napisałeś wprost, że czekasz na bloka ode mnie, co już bez dyskusyjnie podchodzi pod prowokację. I na tym bym już mógł zakończyć ten temat, ale idźmy dalej.

image.thumb.png.87f5e3fe17835d990a8df8270af3d6b5.png

image.thumb.png.92223292d31cb58cb75860ab81e732fe.png

Akurat ze swoich obowiązków się wywiązuję, ale co Ty możesz wiedzieć skoro wchodzisz tu tylko po to, żeby robić syf :peposhrug:

I gdzie ja Ci grożę? Informowałem tylko, żebyś się uspokoił

image.thumb.png.73de609b46ccf89fc266ae9feb144473.png

I po co te słowa? Nie musisz się żalić, że dostałeś blokadę i to tylko na godzinę, żebyś ochłonął.

image.thumb.png.a0bffaa4b0c282d0fa39aa852b8599e9.png

Po raz kolejny się przyczepiłeś do mnie, że niby nie umiem korzystać z tej rangi. 

Ja sobie na prowokacje i zaczepki nie pozwolę :) 

• Lubię to! 1
  • Super 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

16 godzin temu, FunnyPuma napisał(a):

Najpierw się przyczepiłeś do mnie, że nie znam regulaminu. Typie ja nie wiem kim jesteś i wchodzisz tu tylko żeby dymy robić.

image.thumb.png.f16871949c7e505138366cae8a7c0392.png

Przecież @ NetaO  też Ci zwrócił uwagę o spam, a ty twierdziłeś, że regulaminu nie łamiesz więc Ci przytoczyłem podpunkt. Nie widzę tutaj prowokacji. Jeśli popełniasz błąd to ktokolwiek może Ci zwrócić uwagę tylko po prostu użytkownik nie może Cię z tego "rozliczyć" więc w czym problem?

Niżej mamy kolejną szpileczkę wbitą w administrację. W pierwszej kolejności trzeba się zająć takimi jak Wy bo to Wy robicie największy syf na forum.

image.png

To była wiadomość do Wiktora, dokończenie wypowiedzi, którą widać na górze ss'a. On nie poczuł się urażony :peposhrug:

Tutaj ewidentnie miałeś na celu mnie obrazić, używając innych słów niż np "jesteś debilem"

image.thumb.png.f7d76181368530915d9fd1388e8f328b.png

Byłem poirytowany tym, że się do mnie przyczepiłeś bez powodu. Nie wiem czemu wrzucasz wiadomości bez kontekstu (swoich wypowiedzi tu nie wrzucasz, a głównie odpowiadałem na twoje wiadomości).

image.thumb.png.ae9b6d3dafd3bfac4ccf4534082135bd.png

Rozmawiałem na ten temat z J@, więc Ty nie musisz się o to pruć. Zresztą ja Ciebie na forum rzadko widzę, więc co Ty na ten temat wiesz. :xdd: 

Jeśli uważasz, że się sprułem to ja już chyba wiem dlaczego dostałem bloka za prowokacje. Snowflakowe pokolenie dostanie negatywną opinię i zamiast wnioski wyciągnąć to uważa, że jest atakowane (Tak to jest obraza, możesz dać warna) i najwyraźniej wiem więcej od ciebie (przynajmniej jeśli chodzi o regulamin) skoro uważałeś, że nie spamujesz (wnioskuję po tym, że J@ też się przyczepił).

image.thumb.png.87f5e3fe17835d990a8df8270af3d6b5.png

image.thumb.png.92223292d31cb58cb75860ab81e732fe.png

Akurat ze swoich obowiązków się wywiązuję, ale co Ty możesz wiedzieć skoro wchodzisz tu tylko po to, żeby robić syf :peposhrug:

I gdzie ja Ci grożę? Informowałem tylko, żebyś się uspokoił

Szkoda, że nie poinformowałeś mnie czemu chcesz mnie uciszyć (co jest twoim obowiązkiem i się z tego nie wywiązałeś).

image.thumb.png.73de609b46ccf89fc266ae9feb144473.png

I po co te słowa? Nie musisz się żalić, że dostałeś blokadę i to tylko na godzinę, żebyś ochłonął.

image.thumb.png.a0bffaa4b0c282d0fa39aa852b8599e9.png

Po raz kolejny się przyczepiłeś do mnie, że niby nie umiem korzystać z tej rangi. 

Ja sobie na prowokacje i zaczepki nie pozwolę :) 

Do tego się nie odnoszę, bo to było po bloku więc te akapity są tutaj zbędne. Skoro prowokowałem to powinieneś dać następnego bloka :peposhrug:

Edytowane przez rainbow
poprawa jednego cytatu, zły zaznaczyłem
  • Lubię to! 1
  • VIP
VIP

A więc odniosę się do co spamu emotkami. @ FunnyPuma Czasami przesadzasz i spamisz emotkami, a to jest nabijanie zbędnych wpisów. Zostałeś za to upomniany, ale przyznałeś się do tego, lecz na drugi raz dostaniesz warna i wtedy może cię nauczy, abyś nie spamił. Co do całej waszej kłótni, @ rainbow Trochę Pumę prowokowałeś zaczepkami, aby wyszła z tego zadyma i w skrócie dał Ci słusznego bloka moim zdaniem. Blokada minęła twoja, więc skargę zamykam i na następny raz, proszę sobie iść na pv wyjaśnić, a nie prowokować, czy kłócić się na cb.

SKARGA ODRZUCONA.png

• Lubię to! 1
  • xD 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]