Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [PROPOZYCJA] SURF + KLASY - KLATKA

Trz Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: TRZ Rambo
2. Co chcesz zmienić: proponuje wprowadzić klatkę jak za starych czasów
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ często ludzie spadają specjalnie, żeby uniknąć śmierci. Za moich czasów klatka była podstawą.
4. Link do pluginu (opcjonalnie):

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

+1

Klatka na surfach to podstawa, co prawda tu są klasy, ale i tak irytujące jest to jak tył za tobą specjalnie spada by się zglitchowac na wylocie i cię ujebac

• Lubię to! 1

• Użytkownik

Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę  parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej.

Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są.

Edytowane przez Browar3D
  • Użytkownik
4 godziny temu, Browar3D napisał(a):

Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę  parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej.

Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są.

Jak na moje co do nowych graczy to i tak jest że wchodzi ktoś nowy chce sobie tylko posurfować a mniej strzelać i po kilku śmierciach wychodzi więc to już nie ma różnicy czy zginie w klatce czy nie.

Osobiście co do klatki to jestem na TAK ponieważ jednak klatka to taki klasyczek którego brakuje u nas na serwerze no i jednak wolałbym dostać od kogoś w klatce gdzie mam jakieś szanse używając innej broni niż M3 bo często wygląda to tak że podczas spadania dostaje się z M3 natychmiastową śmierć. :shiza:

おめでとう、バカ   

katsune.gif.8d13df53d7162e9cdb98911782b53f64.gif.a4abc4b7cf93a448639a268c592738b1.gif |<-->| uytrmd697ls71.jpg.82fd82a712c2a24527af446b0d45aac0.jpg

• Użytkownik

Zawsze można zrobić klatkę z strefa bez zabijania i tyle 

• Zasłużony
W dniu 26.06.2024 o 19:15, Browar3D napisał(a):

No tak bo lepszej jest spadanie cały czas w dół i kampienie na killa.. Klatka + camp meter i byłoby zajebiście, a nie takie spadanie cały czas.

• Lubię to! 1

• Właściciel
Właściciel

wgralem klatke na probe

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Właściciel

PROPOZYCJA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]