Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [PROPOZYCJA] SURF + KLASY - KLATKA

Trz Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: TRZ Rambo
2. Co chcesz zmienić: proponuje wprowadzić klatkę jak za starych czasów
3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ często ludzie spadają specjalnie, żeby uniknąć śmierci. Za moich czasów klatka była podstawą.
4. Link do pluginu (opcjonalnie):

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

+1

Klatka na surfach to podstawa, co prawda tu są klasy, ale i tak irytujące jest to jak tył za tobą specjalnie spada by się zglitchowac na wylocie i cię ujebac

• Lubię to! 1

• Użytkownik

Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę  parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej.

Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są.

Edytowane przez Browar3D
  • Użytkownik
4 godziny temu, Browar3D napisał(a):

Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę  parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej.

Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są.

Jak na moje co do nowych graczy to i tak jest że wchodzi ktoś nowy chce sobie tylko posurfować a mniej strzelać i po kilku śmierciach wychodzi więc to już nie ma różnicy czy zginie w klatce czy nie.

Osobiście co do klatki to jestem na TAK ponieważ jednak klatka to taki klasyczek którego brakuje u nas na serwerze no i jednak wolałbym dostać od kogoś w klatce gdzie mam jakieś szanse używając innej broni niż M3 bo często wygląda to tak że podczas spadania dostaje się z M3 natychmiastową śmierć. :shiza:

おめでとう、バカ   

katsune.gif.8d13df53d7162e9cdb98911782b53f64.gif.a4abc4b7cf93a448639a268c592738b1.gif |<-->| uytrmd697ls71.jpg.82fd82a712c2a24527af446b0d45aac0.jpg

• Użytkownik

Zawsze można zrobić klatkę z strefa bez zabijania i tyle 

• Zasłużony
W dniu 26.06.2024 o 19:15, Browar3D napisał(a):

No tak bo lepszej jest spadanie cały czas w dół i kampienie na killa.. Klatka + camp meter i byłoby zajebiście, a nie takie spadanie cały czas.

• Lubię to! 1

• Właściciel
Właściciel

wgralem klatke na probe

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Właściciel

PROPOZYCJA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]