Użytkownik Trz Rambo Opublikowano 24 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 1. Twój nick: TRZ Rambo 2. Co chcesz zmienić: proponuje wprowadzić klatkę jak za starych czasów 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ponieważ często ludzie spadają specjalnie, żeby uniknąć śmierci. Za moich czasów klatka była podstawą. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 +1 Klatka na surfach to podstawa, co prawda tu są klasy, ale i tak irytujące jest to jak tył za tobą specjalnie spada by się zglitchowac na wylocie i cię ujebac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej. Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są. Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Browar3D Odnośnik do komentarza
Użytkownik dvinek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 4 godziny temu, Browar3D napisał(a): Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej. Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są. Jak na moje co do nowych graczy to i tak jest że wchodzi ktoś nowy chce sobie tylko posurfować a mniej strzelać i po kilku śmierciach wychodzi więc to już nie ma różnicy czy zginie w klatce czy nie. Osobiście co do klatki to jestem na TAK ponieważ jednak klatka to taki klasyczek którego brakuje u nas na serwerze no i jednak wolałbym dostać od kogoś w klatce gdzie mam jakieś szanse używając innej broni niż M3 bo często wygląda to tak że podczas spadania dostaje się z M3 natychmiastową śmierć. おめでとう、バカ |<-->| Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 27 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zawsze można zrobić klatkę z strefa bez zabijania i tyle Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Lipca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 @ Krip / @ Trivor Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 1 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 W dniu 26.06.2024 o 19:15, Browar3D napisał(a): Ja ogólnie powiem, ze klatki kiedyś były i ludzi było, lecz była to taka napierdalanka na tych, co wpadli do klatki. Pamiętajmy ze kilka lat temu ludzi było znacznie więcej i rotacja była jeszcze większa nie sądzę, że w dzisiejszych czasach nowy gracz zaczynający grę na surf jak wpadnie do klatki dostanie w głowę parę razy i nie liczył bym, ze zostanie na dłużej. Podsumują NIE i biorę tu pod uwagę dobro serwera, a nie własne będzie kampienie w klatce i zabijanie tych, co tam są. No tak bo lepszej jest spadanie cały czas w dół i kampienie na killa.. Klatka + camp meter i byłoby zajebiście, a nie takie spadanie cały czas. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Lipca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 wgralem klatke na probe 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Lipca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi