Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 - PROPOZYCJE BY KWIATUSZEK

Kocham Cie kwiatuszku <3

Rekomendowane odpowiedzi

• 21cm109dmg

Hejka,

Chciałbym zaproponować wprowadzenie skinów do famasa bo dużo osób nim gra a brakuje własnie jakiegokolwiek skina do famasa, oraz proponuje zmienić skiny do awp z tych z cs2 na skiny z cs1.6 wiele osob woli model zwykly awki i nie umie robic quick zoomów na modelu z cs2 :

Druga propozycja o zmiana fragów z 3 na 2 bo chyba w tej propozycji u Paczaja doszło do jakiegoś przeoczenia i bylo pisane o 4 fragach, a jednak jak ktoś robi 5  fragów a  dostaje 15 to troche dużo :]

Trzecia propzycją chiałbym was namówić, do robienia jakichś konkursów np top 3 co sobote wieczorem z jakimis nagrodami symbolicznymi np... Wbija Krip albo ktos z opiekunów i przez 30 min albo godzinke gramy 1 mape nie koniecznie dd2""" albo jakies top 15 w tabeli zeby też np coś otrzymywali, no ogolnie jakieś fajne atrakcje wprowadzić, żeby była jakas fajna odskocznia od takiej klasycznej łupanki :]

Czwarta to zrobienie czegoś z obrażeniami przez ciało sojusznika, nic nie irytuje bardziej jak ziomek Ci wskoczy przed Ciebie i  przez t o kogos nie zabijesz :D

Edytowane przez Kocham Cie kwiatuszku <3
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Co do 1 ja osobiście jestem neutralny chociaż po co wam te skiny, ale jak ktoś lubi to niech dodadzą.

Co do 2 no właśnie po co tyle tych fragów, chociaz 2 jest za vipa a 3 za svipa czy coś takiego więc jestem za zmianą.

Co do 3 To nie opłaca się robić nagród bo dużo spalenców będzie wbijało żeby się palić a i tak ich nikt nie zbanuje jak w obecnej topce, więc na nie :) 

Co do 4 to też jestem bardzo za bo lipa jak typ Ci wchodzi przed celownik i nie idzie zabić w ostrej akcji :/

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • paczaukowiec

1. mi to obojetnie, bo skinow nie uzywam, jedynie skiny do noza, a to tylko takie urozmaicenie, zeby zmiana jakakolwiek byla

2. ja proponowalem powrot do starego czyli 3 fragi za hs, chociaz wolalbym tez 2, ale wiedzialem, ze wiekszosc ludzi jest przyzwyczajona do 3ch fragow za hs i ciezko byloby im przelknac fakt, ze jednak beda 2 ;)

3. jak najbardziej na tak, urozmaicenie zawsze jakies sie przyda

4. no to jest hit, bardzo, bardzo dobry pomysl !!!!! przez teammate'ow mozna przenikac, ale blokuja strzaly, a jest to baaardzo uciazliwe i denerwujace, bo czesto padam wlasnie w takich sytuacjach, gdzie rashujemy gdzies, probuje cofnac bo przeladowuje czy cos mam mozliwosc walniecia komus hs albo ogolnie zabicia, ale moj teammate blokuje cialem moje strzaly i padam ja albo obydwoje roznie bywa .. bardzo irytujace, wrecz wkurwiajace

pozdrowki ;)

• Sponsor
SPONSOR

1.  Jak najbardziej fajna propozycja co do skinów do Famasa. Co do awp można by było zrobić mix czyli cs2 i cs1.6 myślę że takie coś by było fajne.

2. Co do tego bym zostawił tak jak jest teraz. 

3. Fajna opcja tylko to musi już teraz @ Trivor bardziej zadecydować.  Osobiście też mam to w głowie  i chciałem o to zapytać, ale fajny pomysł dałeś

4. To jest i utrudnienie gry i też takie bardzo wkurzające, również jestem za tym aby to w jakiś sposób poprawić. 

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Wywalić leczenie + naliczanie kilku fragów za headshota, to moja propozycja

• Ha ha 1
  • 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel
W dniu 24.06.2024 o 16:45, Kocham Cie kwiatuszku &lt;3 napisał(a):

Chciałbym zaproponować wprowadzenie skinów do famasa bo dużo osób nim gra a brakuje własnie jakiegokolwiek skina do famasa, oraz proponuje zmienić skiny do awp z tych z cs2 na skiny z cs1.6 wiele osob woli model zwykly awki i nie umie robic quick zoomów na modelu z cs2 :

podobno są wielkie lagi więc nowych skinów nie będzie

Druga propozycja o zmiana fragów z 3 na 2 bo chyba w tej propozycji u Paczaja doszło do jakiegoś przeoczenia i bylo pisane o 4 fragach, a jednak jak ktoś robi 5  fragów a  dostaje 15 to troche dużo :]

to zostalo ostatnio poprawione. sa 3 fragi za hs dla svipa, 2 dla vipa

Trzecia propzycją chiałbym was namówić, do robienia jakichś konkursów np top 3 co sobote wieczorem z jakimis nagrodami symbolicznymi np... Wbija Krip albo ktos z opiekunów i przez 30 min albo godzinke gramy 1 mape nie koniecznie dd2""" albo jakies top 15 w tabeli zeby też np coś otrzymywali, no ogolnie jakieś fajne atrakcje wprowadzić, żeby była jakas fajna odskocznia od takiej klasycznej łupanki :]

co miesiac opiekun moze robic konkursy

Czwarta to zrobienie czegoś z obrażeniami przez ciało sojusznika, nic nie irytuje bardziej jak ziomek Ci wskoczy przed Ciebie i  przez t o kogos nie zabijesz :D

dodalem przenikanie pociskow przez cialo przeciwnika

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

PROPOZYCJA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]