Użytkownik DostojnyKocur Opublikowano 24 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Twój nick: secret of mana Nick oskarżonego: Zbanowny przez KOLEJARZ IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: Opis sytuacji: "[ SVIP | Silver III ] secret of mana : podziwiam ze komus sie chce w 2024 robic z siebie smiecia w cs" Ja rozumiem, że jest 2024 rok, świat idzie do przodu ale nie Polska scena FFA i nie każdy rozumie podstawowy język polski lub zasady grania fair play w cs 1.6. Rozumiem, że admini którzy są na pewno doświadczeni w swoim fachu i znają się na robocie nie ogarniają do tej pory ludzików grających na skryptach. XD Ale banować mnie bo napisałem do typa który buguje grę, nie obrażając go, a potem rozumiem, że za to bezosobowe zdanie dostaje bana? Admin za sms, elo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 @ Kolejarz wyjaśnienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolejarz Opublikowano 24 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Szczere to szkoda mojego czasu na takie żałosne zachowanie tego pana ale cóż zrobić. Zacznijmy od tego że dostałeś bana krótkiego za swoje zachowanie i z tego się ciesz. Najpierw prowokujesz innych graczy wtracasz do swojego pisania jakieś przytyki co do rodziców. Dostajesz upomnienie na serwerze ale co z tego ty jedziesz dalej prowokując i pisząc jak ładnie zacytowałes że ludzie grający vs 1.6 to śmiecie. Przemysl swoje zachowanie panie bo nawet w tej skardze nie omieszkałes obrazić mnie twierdząc że jestem adminem za SMS. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Ban słuszny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi