Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Kuba555

Kuba555

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Kuba555
Admin banujący: KrólNastolatek
Serwer: only dd2
Data zdarzenia: 24 czerwca
Steamid: STEAM_0:1:109364959
Opis sytuacji:

Dowiedziałem się że ten perm jest za to że mam około 10 słusznych banów za obrażanie graczy a ostatni to był tylko pretekst żeby mnie ukrócić. No dobra fakt, jakby się tak zastanowić to niejednokrotnie wyzywałem ludzi np. zabijających mnie z awp. Myślałem że mi to ujdzie płazem i dostanę bana max znowu na tydzień xD
No więc sorry za wyzwiska, proszę o skrócenie bana do miesiąca i obiecuję że NA PEWNO nikogo nie wyzwę co najmniej do jesieni a postaram się w ogóle. Piszę "postaram" bo nie wiem czy nie da się tego NIGDY nie zrobić, ale generalnie będę grzeczniejszy. W ramach pokuty nie będę też pisał zboczonych tekstów do jesieni@ Krip

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2045
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• xD 2
  • Strefowicz

12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. 

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• Premium
Premium

Ja bym chłopakowi dał szanse jeszcze, aczkolwiek jak tą zmarnuję to do piachu. :D

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

• Użytkownik
3 godziny temu, KrólNastolatek napisał(a):

12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. 

Pierwszy od góry niesłuszny,  drugi to była odpowiedź na obrazę mojej rodziny, trzeci widać a czwarty też chyba za byle co

Ale tam gdzie serio wyzywałem niewinnych ludzi bo takich akcji trochę było - za to przyznaję, sorry

bany.png

• Ha ha 2
  • Zasłużony

Ostatnia szansa skrócone do miesiąca 

• Lubię to! 2
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]