Użytkownik Kuba555 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Nick z CS: Kuba555 Admin banujący: KrólNastolatek Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 24 czerwca Steamid: STEAM_0:1:109364959 Opis sytuacji: Dowiedziałem się że ten perm jest za to że mam około 10 słusznych banów za obrażanie graczy a ostatni to był tylko pretekst żeby mnie ukrócić. No dobra fakt, jakby się tak zastanowić to niejednokrotnie wyzywałem ludzi np. zabijających mnie z awp. Myślałem że mi to ujdzie płazem i dostanę bana max znowu na tydzień xD No więc sorry za wyzwiska, proszę o skrócenie bana do miesiąca i obiecuję że NA PEWNO nikogo nie wyzwę co najmniej do jesieni a postaram się w ogóle. Piszę "postaram" bo nie wiem czy nie da się tego NIGDY nie zrobić, ale generalnie będę grzeczniejszy. W ramach pokuty nie będę też pisał zboczonych tekstów do jesieni@ Krip Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2045 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 25 Czerwca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ja bym chłopakowi dał szanse jeszcze, aczkolwiek jak tą zmarnuję to do piachu. Przyjaciel <3, 25 Czerwca 2024 4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 3 godziny temu, KrólNastolatek napisał(a): 12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. Pierwszy od góry niesłuszny, drugi to była odpowiedź na obrazę mojej rodziny, trzeci widać a czwarty też chyba za byle co Ale tam gdzie serio wyzywałem niewinnych ludzi bo takich akcji trochę było - za to przyznaję, sorry 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ostatnia szansa skrócone do miesiąca 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi