Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Kuba555

Kuba555

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Kuba555
Admin banujący: KrólNastolatek
Serwer: only dd2
Data zdarzenia: 24 czerwca
Steamid: STEAM_0:1:109364959
Opis sytuacji:

Dowiedziałem się że ten perm jest za to że mam około 10 słusznych banów za obrażanie graczy a ostatni to był tylko pretekst żeby mnie ukrócić. No dobra fakt, jakby się tak zastanowić to niejednokrotnie wyzywałem ludzi np. zabijających mnie z awp. Myślałem że mi to ujdzie płazem i dostanę bana max znowu na tydzień xD
No więc sorry za wyzwiska, proszę o skrócenie bana do miesiąca i obiecuję że NA PEWNO nikogo nie wyzwę co najmniej do jesieni a postaram się w ogóle. Piszę "postaram" bo nie wiem czy nie da się tego NIGDY nie zrobić, ale generalnie będę grzeczniejszy. W ramach pokuty nie będę też pisał zboczonych tekstów do jesieni@ Krip

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2045
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• xD 2
  • UBT CS 1.6

12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. 

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• Premium
Premium

Ja bym chłopakowi dał szanse jeszcze, aczkolwiek jak tą zmarnuję to do piachu. :D

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

• Użytkownik
3 godziny temu, KrólNastolatek napisał(a):

12 banów w tym 11 za kulturę, wszystko mówi za siebie, nie wiem czy jest sens dyskutować. Dostawałeś wiele szans i byłeś upominany, olewałeś to i po tym jak ban minął robiłeś to samo. Jak dla mnie odwołanie i proszenie o krótszego bana nie ma jakiegokolwiek sensu. 

Pierwszy od góry niesłuszny,  drugi to była odpowiedź na obrazę mojej rodziny, trzeci widać a czwarty też chyba za byle co

Ale tam gdzie serio wyzywałem niewinnych ludzi bo takich akcji trochę było - za to przyznaję, sorry

bany.png

• Ha ha 2
  • Zasłużony

Ostatnia szansa skrócone do miesiąca 

• Lubię to! 2
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]