Użytkownik dvinek Opublikowano 25 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Maska Kitsune Kolorystyka: Ciemna Rozmiar: 200x200 / 250x250 Napisy: --- Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Dodać jakiś fajny efekt według uznania wykonawcy aby pasowało Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Rep oraz wdzięczność おめでとう、バカ |<-->| Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) @ Pressure_c twój nick dodałem w rogu, gdyż takie wymagania, by na pracy pojawił się aktualny nick z forum, ale zrobiłem go delikatnie, żeby nie rzucał się w oczy Efekt hipno kręgów jak na sygnaturce zachowałem, żeby coś tam pasowało, sama maska to stock gotowy, więc jak nie pasuje to podeślij swoją jaką byś chciał. (a uj teraz zobaczyłem, że chciałeś ciemną kolorystyke, a ja poszedłem w ogień xD najwyżej poprawie jutro, w coś ciemniejszego) Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Krzysiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dvinek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) 22 minuty temu, Krzysiek napisał(a): @ Pressure_c twój nick dodałem w rogu, gdyż takie wymagania, by na pracy pojawił się aktualny nick z forum, ale zrobiłem go delikatnie, żeby nie rzucał się w oczy Efekt hipno kręgów jak na sygnaturce zachowałem, żeby coś tam pasowało, sama maska to stock gotowy, więc jak nie pasuje to podeślij swoją jaką byś chciał. (a uj teraz zobaczyłem, że chciałeś ciemną kolorystyke, a ja poszedłem w ogień xD najwyżej poprawie jutro, w coś ciemniejszego) Jest dobrze taka kolorystka też jest spoko ważne że nie jest zbyt jasno i nie kuje w oczy no i dodatkowo pasuje do sygnaturki dziękuje ślicznie i można zamknąć. EDIT - Za duży jest cwaniaczek i nie mogę dodać na avatar jakby dało rade coś z tymi zrobić @ Krzysiek Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Pressure_c おめでとう、バカ |<-->| Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi