21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 26 Czerwca 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnaturka Tematyka: Panowie w Kominiarkach byle nie policjanci czy jacyś CT XD Kolorystyka: ciemna Rozmiar: rozmiar sygnaturki Napisy: Kocham Cie kiatuszku 109 dmg xaxa Format (png, jpg, gif): może być jpg a jak komuś się chce to za gifa też był bym wdzięczny Dodatkowe informacje: Brak jakichś szczególnych wymagań Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: rep dużo miłości i oczywwiście pomocna dłoń w razie potrzeby :] Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 Krzysiek, 26 Czerwca 2024 "Na pracy, którą zleca użytkownik musi pojawić się jego aktualny NICK na forum. (Nie ma możliwości wykonania zlecenia, w przypadku gdy użytkownik prosi o inną nazwę na grafice)" Wrócę do domu wezmę się za to, lecz edytuj post czy chcesz sam nick czy razem z dodatkowym napisem, który aktualnie podałeś. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Kuźwa ciężko znaleźć jakieś normalnie stocky z gangusami w kominiarach xD Aż się dziwię, że tak mało fotek dobrych, coś skleciłem i wrzucam Wybacz, że tak długo ale uciekło mi z głowy to zlecko i zapomniałem o nim A roboty w tygodniu miałem pod sam sufit i to tak człowiekowi wyleci z dynki. 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Wyszlo kozacko dzieki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi