Użytkownik DontPush Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 siema elo, po wielokrotnych wyzwiskach i podejrzeniach jakie padają codziennie w moją stronę postanowiłem Wam pokazać, jak prosto jest zabić czekających na okazje TT. filmik nagrany jakiś czas temu, pokazujący jak się wcelować i kiedy się zatrzymać żeby zdobyć łatwego fraga. 1. istnieją 2 mapy DD2, które mogą się Wam wczytać, pierwsza: po wcelowaniu w ten punkt, włączamy scope x2, następnie idziemy w prawo na "D" i w odpowiednim momencie zatrzymujemy się na "A" aby oddać strzał, po czym uciekamy szybko na "D" WSZYSTKO JEST KWESTIĄ WYTRENOWANIA! 2. Druga mapa, która może Wam się wczytać wygląda tak: Tak jak napisałem, możesz wcelować się w dowolne miejsce w prostokącie i wychylić. Musicie nauczyć się tylko wychylać i w odpowiednim momencie zatrzymać, zabić oraz uciec trening czyni mistrza! a czemu ta technika jest moim zdaniem najlepsza? bo jeżeli nawet nie zdążysz strzelić jako pierwszy to widac Ci tylko nogi, więc jak dostaniesz masz jeszcze 20 Hp. jeżeli nauczycie się tak wychylać na ten piksel, to żadne smoke itp nie przeszkodzi Wam w zabiciu ŁAPCIE JESZCZE FILMIK Z POKAZANIEM TEGO NA KONCU FILMU JESZCZE W GRATISIE POKAZANE JAK WYCHYLAĆ NA SNAJPERA Z CIEMNI 2 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 1 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Znane, ale + za chęci. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi