Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Twój nick: Hawajska Nick oskarżonego: Axel Powód skargi: Brak kompetencji/niewykonywanie w pełni obowiązków Opis sytuacji: Dzisiaj otrzymałem blokadę od Junior admina, niestety w/w admin nie poinformował mnie na jak długo otrzymałem blokadę oraz jaki podpunkt regulaminu złamałem. Postanowiłem zapytać osoby wyżej czy Administracja ma obowiązek poinformować daną osobę tzw. ostrzeżeniem werbalnym „0” z informacjami o blokadzie. Data i godzina zdarzenia: 01.07 15:00/16 Miejsce zdarzenia: Chatbox Dowody: Coś od siebie: Kolega był u mnie na profilu ale chyba zapomniał, dodatkowo przez ten czas wolał śmieszkować na czatboxie zamiast w pełni wykonać swój obowiązek. Powiem krótko, przyjmowanie osób niekompetentnych na takie stanowisko to strzał w kolano dla tej sieci. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Dodatkowo wrzucam screena z aktualnymi warnami aby nikt nie zarzucił, że Administrator w pełni wykonał swój obowiązek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 1 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Sorry już się poprawiłem pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Znaczy ty się nie poprawiłeś tylko moim zdaniem z*brałeś sprawę, ponieważ zamiast warna werbalnego z informacjami dot. blokady na czatboxie otrzymałem +1 za wyzywanie użytkownika. 4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady. Mógłbym prosić aby @ Krip lub @ Anox rozwiązali tą sprawę? Edytowane 1 Lipca 2024 przez HAWAJSKA Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 1 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Dla Ciebie już się skończyły warny informacyjne bo co jak wbijasz na chat to poddymiasz albo obrażasz ludzi więc teraz takie Twoje zachowania będą skutkowały warnami. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Ale czy ty w ogóle rozumiesz na czym polega warn werbalny? Jest to ostrzeżenie „0” z informacjami o blokadzie. Nie ty będziesz decydował komu kredyt warnow z informacją się skończył bo coś takiego nie ma limitu człowieku. ZA KAŻDYM RAZEM JAK OSOBA ZOSTANIE ZABLOKOWANA NA CZACIE TO ADMIN MA OBOWIĄZEK NAŁOŻYĆ WARNA WERBALENGO Z INFORMACJĄ….Poproś Anoxa żeby Ci wytłumaczył jak to działa. 1 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 18:59, Axel napisał(a): Dla Ciebie już się skończyły warny informacyjne bo co jak wbijasz na chat to poddymiasz albo obrażasz ludzi więc teraz takie Twoje zachowania będą skutkowały warnami. Skarga dotyczy czego innego, więc pod tym kątem też ją będę rozpatrywał. Warn za niewłaściwe zachowanie/obrazę, to co innego. ( W tym sensie, że nie biorę po prostu tego pod uwagę w tej skardze do całokształtu). Obecna skarga dotyczy niedopełnienia obowiązków jako @ Moderator/ @ Junior Admin. Niestety, ale warn informacyjny o wartości "0" jest obowiązkiem przy blokadzie na Czatboxie, więc cóż. Rangi nie masz od dzisiaj, więc takie rzeczy, to podstawa na ten moment i na twój staż na wyżej wymienionych przeze mnie rangach. +1 do tabelki. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi