Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Axel

szynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Twój nick: Hawajska
Nick oskarżonego: Axel
Powód skargi: Brak kompetencji/niewykonywanie w pełni obowiązków 
Opis sytuacji: Dzisiaj otrzymałem blokadę od Junior admina, niestety w/w admin nie poinformował mnie na jak długo otrzymałem blokadę oraz jaki podpunkt regulaminu złamałem. Postanowiłem zapytać osoby wyżej czy Administracja ma obowiązek poinformować daną osobę tzw. ostrzeżeniem werbalnym „0” z informacjami o blokadzie. 
Data i godzina zdarzenia: 01.07 15:00/16
Miejsce zdarzenia: Chatbox 
Dowody: IMG_0066.thumb.jpeg.1cf420e99dde0ca8f4b6d2a6f93214fe.jpeg
Coś od siebie: Kolega był u mnie na profilu ale chyba zapomniał, dodatkowo przez ten czas wolał śmieszkować na czatboxie zamiast w pełni wykonać swój obowiązek. Powiem krótko, przyjmowanie osób niekompetentnych na takie stanowisko to strzał w kolano dla tej sieci. 

• Super 1
  • Zasłużony

Dodatkowo wrzucam screena z aktualnymi warnami aby nikt nie zarzucił, że Administrator w pełni wykonał swój obowiązek IMG_0067.thumb.jpeg.0f748f784f40501932092a1d9b105985.jpeg

• Zasłużony

Sorry już się poprawiłem pozdro :)

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Znaczy ty się nie poprawiłeś tylko moim zdaniem z*brałeś sprawę, ponieważ zamiast warna werbalnego z informacjami dot. blokady na czatboxie otrzymałem +1 za wyzywanie użytkownika. 

4.5 Obraza użytkowników Forum - Blokada czasowa od 3h do nawet blokady permanentnej + Możliwe nałożenie blokady.

IMG_0068.thumb.jpeg.0bbf74b9f1ad879991100d31bb3baba3.jpeg

Mógłbym prosić aby @ Krip  lub @ Anox  rozwiązali tą sprawę?

Edytowane przez HAWAJSKA
  • Zasłużony

Dla Ciebie już się skończyły warny informacyjne bo co jak wbijasz na chat to poddymiasz albo obrażasz ludzi więc teraz takie Twoje zachowania będą skutkowały warnami.

Screenshot_2024-07-01-18-46-40-803_com.android.chrome.jpg

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Ale czy ty w ogóle rozumiesz na czym polega warn werbalny? Jest to ostrzeżenie „0” z informacjami o blokadzie. Nie ty będziesz decydował komu kredyt warnow z informacją się skończył bo coś takiego nie ma limitu człowieku. ZA KAŻDYM RAZEM JAK OSOBA ZOSTANIE ZABLOKOWANA NA CZACIE TO ADMIN MA OBOWIĄZEK NAŁOŻYĆ WARNA WERBALENGO Z INFORMACJĄ….Poproś Anoxa żeby Ci wytłumaczył jak to działa.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • xD 3
  • Zasłużony
W dniu 1.07.2024 o 18:59, Axel napisał(a):

Dla Ciebie już się skończyły warny informacyjne bo co jak wbijasz na chat to poddymiasz albo obrażasz ludzi więc teraz takie Twoje zachowania będą skutkowały warnami.

Skarga dotyczy czego innego, więc pod tym kątem też ją będę rozpatrywał.  Warn za niewłaściwe zachowanie/obrazę, to co innego. ( W tym sensie, że nie biorę po prostu tego pod uwagę w tej skardze do całokształtu). 

Obecna skarga dotyczy niedopełnienia obowiązków jako @ Moderator/ @ Junior Admin. Niestety, ale warn informacyjny o wartości "0" jest obowiązkiem przy blokadzie na Czatboxie, więc cóż. 

Rangi nie masz od dzisiaj, więc takie rzeczy, to podstawa na ten moment i na twój staż na wyżej wymienionych przeze mnie rangach. 

+1 do tabelki.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]