rainbow Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Twój nick: @ rainbow Nick oskarżonego: @ FunnyPuma Powód skargi: Prowokacje Opis sytuacji: No generalnie dałem emotkę do wiadomości @ HAWAJSKA , a pan moderator ni z tego ni z owego mnie obraża i prowokuje. Data i godzina zdarzenia: Teraz Miejsce zdarzenia: CB Dowody: Coś od siebie: O chuj chodzi? 2 2 1 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nie do mnie mówisz? Ciekawe Przypadkiem dałeś taką samą reakcje jeszcze pod moim tematem z urlopem Ogarnij się a nie piszesz skargi bez sensu 1 Odnośnik do komentarza
rainbow Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) 12 minut temu, FunnyPuma napisał(a): Przypadkiem dałeś taką samą reakcje jeszcze pod moim tematem z urlopem Przecież reakcję w temacie Ci dałem już po tym jak się do mnie przyczepiłeś Edytowane 1 Lipca 2024 przez rainbow Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Ogólnie rzecz biorąc, jak zobaczyłem tą skargę to dawno nie widziałem tak naciągniętej skargi, bo ktoś zwyzywał kogoś od "kida" naprawdę skończy się ten cyrk, bo to już przesada... A szczególnie o emotki xd. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi