Użytkownik Najka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Na lekcji @Dusia⚝♡ pyta @F4NTOM'a @Dusia⚝♡– Jaki kształt ma Ziemia? @F4NTOM– Okrągły. @Dusia⚝♡– Dobrze, siadaj. @Dusia⚝♡– A teraz wstanie do odpowiedzi @Smuszinio. @Smuszinioskąd o tym wiemy? – Bo @F4NTOM nam powiedział. DOWCIP DNIA Kochanie rano się pomyliłam, zamiast tabletek na rozwolnienie dałam Ci te na uspokojenie... @LandrynCia - Jak się czujesz? @Trivor - Dobrze się czuję obsrany, ale spokojny.. 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Od kiedy jestem kochaniem Landrynci xd @Dusia⚝♡ się wkurzy Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 xDDd coooo glupie to jakieś ale + xDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Chyba pomyliłeś Trivora z dylem. xd 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dobre dobre ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Anonymous Haha dobre, jutro rew 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi