Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 2 Lipca 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) No hejka codmodowe urwisy, Podobnie jak w przypadku apki pod serwer ONLY DD2, stworzyłem również apkę dla CODa. https://codmod-summary.vercel.app/ Zarówno jak w poprzedniej wersji - aplikacja pozwala na prześledzenie aktywności adminów dla określonego znacznika czasowego. Można sprawdzić miesięczny czas gry rozegrany na serwerze oraz bany, które liczone są od początku bansa. Natomiast tym razem to nie wszystko. Ponieważ każda edycja danych admina wiązała się z moją ingerencją w plik z danymi, stworzyłem system kont - więc od teraz Shoter oraz ALCMDZ mają możliwość zalogowania na stronie, a następnie modyfikację danych znajdujących się w bazie. Dane czasu gry oraz bany staram się aktualizować na bieżąco. Gdyby coś się wysypało, albo któreś dane nie zgadzały by się z rzeczywistością, to walcie do mnie na steam - https://steamcommunity.com/id/fvck_s0c13ty @ Admin CS 1.6 COD MOD 201 Aplikacja czasami potrafi przymulić - dzieje się tak dlatego, ponieważ korzystam z darmowych planów - tego niestety nie przeskoczę. Edytowane 2 Lipca 2024 przez -slajdEN 5 9 2 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Szanuję, że chciało Ci się zrobić taką apke. Fajna inicjatywa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 2 Lipca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 3 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 kurwa ty to jednak coś potrafisz 1 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi