Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Prosiłbym o ocenienie moich prac od 1 do 10 z uzasadnieniem. Możecie dodać co mam zrobić, aby były lepsze. Avatary Tła profilowe Sygnatury Loga (Pierwszy raz w życiu robiłem, dlatego takie słabe ) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Jakość dobra, co do sygnatury napis bardzo ładnie schowany za postacią. Jak dla mnie klasa. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 @Ar0n łooo Cie jaki progress u Ciebie ;0 9/10 ;)) Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justyna. Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Całość mi się podoba, jednak gdzieniegdzie brakuje Ci jeszcze pewnego wyczucia wtopienia napisów i dopasowania czcionki :) Reszta jest całkiem spoko :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No takie 8/10 Czcionka - Tu musisz trochę więcej pomyśleć bo nie każda pasuje do pracy. Ogólnie wszystko jest prawie okej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Tak jak napisałem na pecetowicz.To co zrobiłeś, to gotowe pliki PSD z których został usunięty inny tekst, a dodany własny. (bynajmniej większość) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Powiem Ci ,że masz klase mordko Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zamykam ponieważ Grafik nie widać! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi