Użytkownik Napal Bucha Opublikowano 5 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Witajcie chcialbym rzucic propozycja co do dodania jednej mapy do only dd2 oczywiscie nie mowie zeby mapy sie caly czas zmienialy . Powiedzmy raz w tygodniu naprzyklad w Piatek zeby dd2 bylo na przemian z dd1 ja wiem ze kazdy lubi dd2 ale grac non stop ta same mape to tez troche sie przejada z czasem Ewentualnie zamiast dd1 wrzucic naprzyklad nuke lub aztec czy tez inferno co wy na to ? jesli propozycja zostanie przyjeta proponuje zrobic poprostu glosowanie co do wybory drugiej mapy 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 5 Lipca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 no mysle, ze fajnie by bylo pograc czasem inna mape niz dd2, taka odskocznia by sie przydala fajnie by bylo gdyby np w ciagu dnia byla godzina w ktorej byłyby 3 mapy po 20min i kazda inna, mysle, ze to dobra propozycja i najlatwiej byloby to zrobic miedzy 20-21, bo o 20 jest restart serwera i tak i wtedy mamy pewnosc, ze rowna godzina od 20-21 byla by odliczona bo kazda mapa po 20 min i od 21 spowrotem powrot do szarej rzeczywistosci, takie lekkie urozmaiconko mysle na + 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 5 Lipca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Jestem na nie, sama nazwa serwera mówi za siebie, only DD2 to only DD2. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Lipca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Jestem na Nie. Serwer only dd2 to serwer only dd2, inaczej by nim nie był Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Na nie. Wgrywana już byłą kiedyś mapa, to połowa ludzi wychodziła. Ja bym proponował od 20:00 Włączać Nocne niebo, do 5:00. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Jak sama nazwa wskazuje serwer nazywa się only DD2 i tak też zostanie bez żadnych zmian 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi