Użytkownik geraldzik Opublikowano 6 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Nick z CS: GeraldNick z CS: GRZ6 Admin banujący: błyszczyk Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 06 lip 2024 - 18:54:41 Steamid: STEAM_0:0:65647067 Opis sytuacji: resp ta to p[o co plugin jest ? jeżeli plugin ma być to działąc powinien i działa ale nie daj boże admina zabijesz z respa ( ktory Ci przysługuje ) to slay ban 30 in nie wiem i nie obchodzi mnie ile ten czlowiek ma lat ale admina to nie powinien ieć spotyka mnie to dziś 2 raz ( 1szy slaya dostałem ) a nawet jak na u@ się pisze to się nikt nie odezwie to takie masz z g : towarzystwo wzajemnej adoracji - zamknięta grupa osób dbających tylko o własne interesy, wzajemnie się popierających i schlebiających sobie Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Przecież nie zabiłeś admina, tylko siedziałeś perfidnie dwa razy na respie,i robisz to specjalnie. Na denku jest wszystko Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 6 Lipca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Ban już minął więc wracaj do gry. Następnym razem staraj się szybciej opuszczać resp. Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 6 Lipca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi