Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - NetaO

MANIA

Rekomendowane odpowiedzi

• OLDSTAR

Twój nick:MANIA
Nick oskarżonego:Nateo
Powód skargi:Blokada 
Opis sytuacji: Co tutaj pisać. Napisałam za koleżankę, aby h@ oddał kasę za Blika i dostałam blokadę. Biorąc pod uwagę, że nikogo nie obraziłam. 
Data i godzina zdarzenia: 00:05
Miejsce zdarzenia:CB
Dowody: Jest na czacie
Coś od siebie: Nie mam nic do dodania, poza tym że już nie można się tutaj swobodnie wypowiedzieć. Bez żadnego ostrzeżenia otrzymałam blokadę na 8GODZIN. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • xD 2
  • Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - NetaO
  • Premium
Premium

Jak bez żadnego ostrzeżenia? Oj, coś kłamiesz. Już wcześniej Ci @ Hana_Montana zwracał uwagę, żebyś się ogarnęła i skończyła robić aferki, wyciągać prywatę i prowokować administracje tekstami typu "kolesiostwo jest w administracji".

Ode mnie otrzymałaś blokadę za zbędne prowokacje i wyciąganie prywaty na publiczny czat, który nie służy do tego. Więc, zanim napiszesz, że nie można się swobodnie wypowiedzieć przemyśl to, co piszesz i czy robisz wszystko, tak jak powinnaś. 

Dowody: 

mania1.png

mania2.png

mania3.png

mania4.png

EDIT: @ MANIA  Mało mnie interesuje czy przejdę testowego, czy nie ja tylko sprzątam syf, który ty robisz. Wszyscy ładnie się wypowiadali? To, dlaczego j@ i administrator forum zwrócili Ci uwagę? XD Mam wiedzę, że nie pożyczał hajsu na CB, a ty właśnie to na czat wyciągasz więc, komu ty próbujesz zwracać uwagę? I na koniec nie żyje forum, tak jak ty i nie uderza mi fikcyjna władza do głowy na jakimś forum o cs'ie więc nie zarzucaj mi czegoś na sile tylko dlatego, że ty tak myślisz.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• OLDSTAR

To Ty kłamiesz. Wszystko jawnie jest na czacie. Masz uczulenie na prowokacje? To ochłoń i oprzytomniej od czatu.

W czym miałam się ogarnąć? W dyskusji? Nie było tam żadnej prowokacji, wszyscy grzecznie się wypowiadaliśmy. Chyba Tobie władza uderzyła, bo masz mało interwencji na testowym. Na wyrost wyciągnąłeś bana. Nie masz nawet takiej wiedzy, czy on pożyczył publicznie, czy prywatnie pieniądze. I to nie skłaniało do prowokacji, tylko upomnienia. Człowieku co Ty tutaj robisz na tak wysokiej randze skoro nie odróżniasz prostych i logicznych sytuacji tylko szukasz akcji, aby pokazać się "JA COŚ ROBIĘ" między innymi j@. 

Równie dobrze mogłam Tobie dać blokadę za podjudzanie Hany w dyskusji"krótko".

Nigdy nikomu na żadnej z sieci nie ubliżyłam, ani nie obraziłam wulgarnie tak jak 3/4 sieci na czacie. Czuję się zażenowana takim niesprawiedliwym podejściem przez chłopca, który utwierdza się w przekonaniu, że jest teraz superbohaterem.

Jak masz reagować na prowokacje i rzucanie "Kurwami i Chujami"Twoich kumpli to tego nie robisz. A za błahostkę, złośliwie reagujesz bo jesteś ku władzy. Zastanów się co Ty sobą teraz zareprezentowałeś. Gowniarstwo i nieobiektywizm. Nie nadajesz się kompletnie na to stanowisko takim postępowaniem.

To Trivor również w dyskusji wieczornej powinien dać mi blokadę, że w ogóle śmiałam się dyskutować w godzinach wieczornych. Gruba przesada tą blokadą. Dlaczego KRIP nie wykonał tej czynności skoro ze mną dyskutował? To jakiś obłęd. Niech ktoś rozstrzygnie to z głową, nikt z tego kolesiostwa wzajemnej adoracji. Mało mnie obchodzą te lajki (reakcje) to jest dla Was abyście lepiej się poczuli. To już przechodzi rozsądne pojęcie do czego są zdolne osoby będące na testowym awansie i szukają dziury, aby się pokazać przed administracją, że coś działają. Nic nie działają, bo szkodzą bezsensownymi blokadami. I sprowadzają do sytuacji gdzie zwykły użytkownik musi użerać się z dziadostwem, które nie potrafi odróżnić prowokacji od UPOMNIENIA. I tego dotyczy ta skarga. 

Edytowane przez MANIA
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • xD 4
  • LEGENDA

Skargę jako tako przyjmuję, porozmawiam sobie z administracją osobiście jak mają się zachowywać w takich sytuacjach bo nie jest to pierwszy raz "jak mam być szczery", a nie mają dużego doświadczenia aby reagować poprawnie w takich sytuacjach oraz podobnych.

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]