OLDSTAR MANIA Opublikowano 6 Lipca 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Twój nick:MANIA Nick oskarżonego:Nateo Powód skargi:Blokada Opis sytuacji: Co tutaj pisać. Napisałam za koleżankę, aby h@ oddał kasę za Blika i dostałam blokadę. Biorąc pod uwagę, że nikogo nie obraziłam. Data i godzina zdarzenia: 00:05 Miejsce zdarzenia:CB Dowody: Jest na czacie Coś od siebie: Nie mam nic do dodania, poza tym że już nie można się tutaj swobodnie wypowiedzieć. Bez żadnego ostrzeżenia otrzymałam blokadę na 8GODZIN. 1 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 6 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Jak bez żadnego ostrzeżenia? Oj, coś kłamiesz. Już wcześniej Ci @ Hana_Montana zwracał uwagę, żebyś się ogarnęła i skończyła robić aferki, wyciągać prywatę i prowokować administracje tekstami typu "kolesiostwo jest w administracji". Ode mnie otrzymałaś blokadę za zbędne prowokacje i wyciąganie prywaty na publiczny czat, który nie służy do tego. Więc, zanim napiszesz, że nie można się swobodnie wypowiedzieć przemyśl to, co piszesz i czy robisz wszystko, tak jak powinnaś. Dowody: EDIT: @ MANIA Mało mnie interesuje czy przejdę testowego, czy nie ja tylko sprzątam syf, który ty robisz. Wszyscy ładnie się wypowiadali? To, dlaczego j@ i administrator forum zwrócili Ci uwagę? XD Mam wiedzę, że nie pożyczał hajsu na CB, a ty właśnie to na czat wyciągasz więc, komu ty próbujesz zwracać uwagę? I na koniec nie żyje forum, tak jak ty i nie uderza mi fikcyjna władza do głowy na jakimś forum o cs'ie więc nie zarzucaj mi czegoś na sile tylko dlatego, że ty tak myślisz. 1 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) To Ty kłamiesz. Wszystko jawnie jest na czacie. Masz uczulenie na prowokacje? To ochłoń i oprzytomniej od czatu. W czym miałam się ogarnąć? W dyskusji? Nie było tam żadnej prowokacji, wszyscy grzecznie się wypowiadaliśmy. Chyba Tobie władza uderzyła, bo masz mało interwencji na testowym. Na wyrost wyciągnąłeś bana. Nie masz nawet takiej wiedzy, czy on pożyczył publicznie, czy prywatnie pieniądze. I to nie skłaniało do prowokacji, tylko upomnienia. Człowieku co Ty tutaj robisz na tak wysokiej randze skoro nie odróżniasz prostych i logicznych sytuacji tylko szukasz akcji, aby pokazać się "JA COŚ ROBIĘ" między innymi j@. Równie dobrze mogłam Tobie dać blokadę za podjudzanie Hany w dyskusji"krótko". Nigdy nikomu na żadnej z sieci nie ubliżyłam, ani nie obraziłam wulgarnie tak jak 3/4 sieci na czacie. Czuję się zażenowana takim niesprawiedliwym podejściem przez chłopca, który utwierdza się w przekonaniu, że jest teraz superbohaterem. Jak masz reagować na prowokacje i rzucanie "Kurwami i Chujami"Twoich kumpli to tego nie robisz. A za błahostkę, złośliwie reagujesz bo jesteś ku władzy. Zastanów się co Ty sobą teraz zareprezentowałeś. Gowniarstwo i nieobiektywizm. Nie nadajesz się kompletnie na to stanowisko takim postępowaniem. To Trivor również w dyskusji wieczornej powinien dać mi blokadę, że w ogóle śmiałam się dyskutować w godzinach wieczornych. Gruba przesada tą blokadą. Dlaczego KRIP nie wykonał tej czynności skoro ze mną dyskutował? To jakiś obłęd. Niech ktoś rozstrzygnie to z głową, nikt z tego kolesiostwa wzajemnej adoracji. Mało mnie obchodzą te lajki (reakcje) to jest dla Was abyście lepiej się poczuli. To już przechodzi rozsądne pojęcie do czego są zdolne osoby będące na testowym awansie i szukają dziury, aby się pokazać przed administracją, że coś działają. Nic nie działają, bo szkodzą bezsensownymi blokadami. I sprowadzają do sytuacji gdzie zwykły użytkownik musi użerać się z dziadostwem, które nie potrafi odróżnić prowokacji od UPOMNIENIA. I tego dotyczy ta skarga. Edytowane 6 Lipca 2024 przez MANIA 1 2 1 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Skargę jako tako przyjmuję, porozmawiam sobie z administracją osobiście jak mają się zachowywać w takich sytuacjach bo nie jest to pierwszy raz "jak mam być szczery", a nie mają dużego doświadczenia aby reagować poprawnie w takich sytuacjach oraz podobnych. 5 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi