Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Pod Ostrzałem] Dusia

Najka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazła się Nasza wspaniała redaktorka @Dusia⚝♡

Zapytałem paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie - Zapraszam!

Osoba Anonimowa #1 - Za dobrze jej nie znam prywatnie, ale za to spisuje się super w tym, co robi. Wszystko jest zawsze uzupełnione, na czas, estetycznie napisane, chętnie się czyta :) Rangę sprawuje wzorowo. :)

Osoba Anonimowa #2 - Dusia jest fajną, miłą, pozytywną osóbką, fajnie się z Nią rozmawia jak i również słucha. Fajna dziewoja ;D 

Osoba Anonimowa #3 - No co mogę powiedzieć, młoda zagubiona dziewczyna, dalej gdzieś błądzi po szlakach jak to młodzież, mniej więcej jednak jest ustawioną i wyrozumiałą "kobietą" jak na swój wiek, cenie ją za swoją pracę, nie pcha się na afisz, robi to co powinna, aż nadto. Jak dla mnie ogromny potencjał.

Osoba Anonimowa #4 - Bardzo fajna, miła kobitka!! Ma takie same zdanie co ja do niektórych spraw hahahaha. Pomocna, no ogólnie dobre ma serduszko;)

Osoba Anonimowa #5- Dusia to miła osóbka aktywna w swoim dziale no ogolnie to jest spoko 

Osoba Anonimowa #6 - Dusia hmmm, o to jest pytanie. Myślę, że kobieta ma dobrze poukładane w głowie. Bardzo się stara aby redakcja tętniła życiem i to jej wychodzi, BRAWO DUSIA. Niewiem jak ma na imie, ani czym się zajmuje na codzien i jakie ma zainteresowania. Wydaje się być osobą miłą i bardzo komunikatywna. Czasem zadaje dużo pytań. 

Robi mega wywiady i pyta o konkretne rzeczy, aż chce się czytać.Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

Troszkę więcej informacji powinieneś pozbierać, ale dam plusa niech strace :D

• Użytkownik∙

Najpierw powinieneś się jej spytać, czy zezwala, żebyś zrobił na jej temat pod postrzałem. Tak na przyszłość.

• Lubię to! 1
  • Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]