Użytkownik Najka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazła się Nasza wspaniała redaktorka @Dusia⚝♡ Zapytałem paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie - Zapraszam! Osoba Anonimowa #1 - Za dobrze jej nie znam prywatnie, ale za to spisuje się super w tym, co robi. Wszystko jest zawsze uzupełnione, na czas, estetycznie napisane, chętnie się czyta Rangę sprawuje wzorowo. :) Osoba Anonimowa #2 - Dusia jest fajną, miłą, pozytywną osóbką, fajnie się z Nią rozmawia jak i również słucha. Fajna dziewoja ;D Osoba Anonimowa #3 - No co mogę powiedzieć, młoda zagubiona dziewczyna, dalej gdzieś błądzi po szlakach jak to młodzież, mniej więcej jednak jest ustawioną i wyrozumiałą "kobietą" jak na swój wiek, cenie ją za swoją pracę, nie pcha się na afisz, robi to co powinna, aż nadto. Jak dla mnie ogromny potencjał. Osoba Anonimowa #4 - Bardzo fajna, miła kobitka!! Ma takie same zdanie co ja do niektórych spraw hahahaha. Pomocna, no ogólnie dobre ma serduszko;) Osoba Anonimowa #5- Dusia to miła osóbka aktywna w swoim dziale no ogolnie to jest spoko Osoba Anonimowa #6 - Dusia hmmm, o to jest pytanie. Myślę, że kobieta ma dobrze poukładane w głowie. Bardzo się stara aby redakcja tętniła życiem i to jej wychodzi, BRAWO DUSIA. Niewiem jak ma na imie, ani czym się zajmuje na codzien i jakie ma zainteresowania. Wydaje się być osobą miłą i bardzo komunikatywna. Czasem zadaje dużo pytań. Robi mega wywiady i pyta o konkretne rzeczy, aż chce się czytać.Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Troszkę więcej informacji powinieneś pozbierać, ale dam plusa niech strace Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No całkiem dobrze Ci to wyszło jak na pierwszy raz łap + Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Najpierw powinieneś się jej spytać, czy zezwala, żebyś zrobił na jej temat pod postrzałem. Tak na przyszłość. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi