420 KushMan Opublikowano 14 Lipca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Twój nick: @ KushMan Nick oskarżonego: @ FunnyPuma Powód skargi: Brak znajomości regulaminu cb Opis sytuacji: Typo który był mod cb dostał awans (podanie zostało przyjęte) na mod gdzie do końca nie zna regulaminu cb i się nie przyznaje że popełnił błąd. Data i godzina zdarzenia: Today Miejsce zdarzenia: Strefabox Dowody: ---> ↓ Coś od siebie: Gdzie tu ironia lub sarkazm gdzie jest modem? emoji man wiesz czym jest ironia bądź sarkazm? ??? Axel Puma się nie umie przyznać do błędu Pumma @KushMan Pisze to tylko by było +1 bo przesada z tą administacją. Anox, 14 Lipca 2024 Tak btw, każdy powinien go znać. Rejestrując się na naszym forum automatycznie akceptujesz jego regulamin 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 14 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 26 minut temu, KushMan napisał(a): Typo który był mod cb dostał awans (podanie zostało przyjęte) na mod gdzie do końca nie zna regulaminu cb i się nie przyznaje że popełnił błąd. Gdzie Ty widzisz tu moją nieznajomość regulaminu? Nie przyznałem się bo nie popełniłem błędu Naprawdę za takie coś skargę piszesz i żebym +1 dostał? Skarga bez sensu. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor 420 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 @ FunnyPuma upominasz mnie o 3x wiadomość pod rząd gdzie mam własną rangę. Ty widziałeś regulamin czy se jaja z twoją wypowiedzią robisz pod tym tematem? Nie jesteśmy kolegami byśmy żartowali na sb. 21 minut temu, FunnyPuma napisał(a): Naprawdę za takie coś skargę piszesz i żebym +1 dostał? [Brak znajomości regulaminu] ty za to dajesz użytkownikom +1 gdzie sam nie znasz dobrze regulaminu i jebiesz w bambuko że se jaja robisz z wpisem "max 3x wpisy" Te +1 to mnie nie interesuje ale widać jak administracja zna regulamin. 26 minut temu, FunnyPuma napisał(a): Skarga bez sensu. Jak kur skarga bez sensu jak nie znasz regulaminu dokładnie i upominasz użytkowników żeby czegoś nie robili jeżeli mają prawo do tego? Skarga bez sensu ojj tak widać moderator top 2024 kuzwa. 1.7 Użytkownik może wysłać maksymalnie 3 wiadomości pod rząd (VIP, Premium, Donator, Ranga unikalna oraz Sponsor 4 wiadomości pod rząd). 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Skarga przyjęta, @ FunnyPuma otrzymuję +1 " - " za "nieznajomość regulaminu forum (chatboxa) oraz jedną pewną sprawę o której został poinformowany. 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi