Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - Wiadro.

geraldzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wzór:

Twój nick: Gerald
Nick oskarżonego: wiadro 
IP/SID oskarżonego: skad ma to wziasc chyba adma ma
Data i czas zdarzenia: od 0:00 dzis do 10 :30

Powód skargi:  jak w uja leciec to razem dostaje od ieo kicki za cele w tt choc  cofalem z gornego na dluga  bo przypuszowali ale jak on zostaje sam bedac w tero to do zielonego na midzie dojdzie dalej nie i 1min tam kampi 

rowni i równiejsi 
Opis sytuacji: jw tylko nie dajboże go zabij na celach to rage kick inc 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  świadkowie @ MANIA każdy od 0:00 do 10:30 

• Lubię to! 1

gery.png

• FunnyPuma zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - Wiadro.
  • OLDSTAR

Mogę dodać, że miałam przyjemność znajdować się na serwerze podczas zaistniałych sytuacji: Nieustające kampienie przy respie, na respie do samego końca, przy balkonie, przed trupem. Plus uwłaczające niewykonywanie celów mapy, banowanie "dorywczo" graczy, czyli jednych banował za łamanie regulaminu, a innym zaś odpuszczał i powstawały niepotrzebne dyskusje, czy wymiany zdań o niejednakowym traktowaniu. Niejednokrotnie upominaliśmy, ale lekceważył pretensje z naszej strony. Od godziny 24 do 6 nad ranem, można pobrać przypadkowe demka i obejrzeć "popisówki" admina. Regulamin z pewnością zna, ale najwidoczniej w mniemaniu tego admina; nie obowiązują go zasady. Podpisuję się pod tym, aby zwrócono adminowi uwagę na w/w sytuacje.

Ode mnie tylko tyle, abyś wziął na to poprawkę i nie będzie niezadowolenia ze strony graczy :like:

Edytowane przez MANIA
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Słuchajcie, ja wczorajszego/dzisiejszego dnia, byłem na serwie ponad 14h bez przerwy ( prócz WC/W) , i nocą też czasami trzeba odpocząć więc po prostu grałem  bez słuchawek,, nie oszukujmy się, ale uszy nak******ą przez tyle godz. Na serwie nie byłem tylko ja, to raz, dwa, w między czasie, straciłem monitor iwgl żeby to ogarnąć to mi się zeszło troszkę, już nawet nie zwracałem uwagi na to co Wy piszecie, i jak się ze mnie śmiejecie, bo były takie sytuacje, zachowanie powyżej klasy 3+, ale mniejsze to. Jakie bany??? Ja jestem człowiekiem i rozumiem wszystko, to że jest weekend, nie każdy z Nas jest trzeźwy i po prostu podchodzę do tego jak do zabawy, oczywistą sprawą jest to, że spaleńca żadnego nie było, bo akurat na to się nie pozwala.

Mogę być adekwatny do Was wszystkich moi Kochani, ale nie zostawiłbym na Was suchej nitki, ale po co? Żebyście spamowali forum takimi postami jak ten? Ja składając podanie nie miałem na myśli żeby pokazać że mam admina i się wywyższać, tylko pomóć.

Z mojej strony byłoby na tyle, bo bez sensu tłumaczyć się z czegoś co jest po porostu śmieszne.  / Jeżeli aż taki macie pogląd do mojej osoby, czekam na weryfikację, bo na razie mam okres próbny, i to jest pierwszy i ostatni raz jak odpisuję na takie bzgroł.

Bądźcie ludźmi, chociaż w weekendy. :)

Buch z Wami. ♥

++ Dla Was misie, bo sumienie podpowiadało mi że skarga będzie. :)

Edytowane przez 𝓦𝓘𝓐𝓓𝓡𝓞.
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

https://prnt.sc/HVhu0KpzOf2c

jak widac ne tylko mi to przeszkadazało 

lecz jak masz adma to nie mscij sie na ludziac co CIę zabijaja bo ześ karykature adma zapodał 

bo sam kampiles w tt 1min do koca mamy zostajac sam 

gery.png

• Użytkownik
4 godziny temu, 𝓦𝓘𝓐𝓓𝓡𝓞. napisał(a):

Słuchajcie, ja wczorajszego/dzisiejszego dnia, byłem na serwie ponad 14h bez przerwy ( prócz WC/W) , i nocą też czasami trzeba odpocząć więc po prostu grałem  bez słuchawek,, nie oszukujmy się, ale uszy nak******ą przez tyle godz. Na serwie nie byłem tylko ja, to raz, dwa, w między czasie, straciłem monitor iwgl żeby to ogarnąć to mi się zeszło troszkę, już nawet nie zwracałem uwagi na to co Wy piszecie, i jak się ze mnie śmiejecie, bo były takie sytuacje, zachowanie powyżej klasy 3+, ale mniejsze to. Jakie bany??? Ja jestem człowiekiem i rozumiem wszystko, to że jest weekend, nie każdy z Nas jest trzeźwy i po prostu podchodzę do tego jak do zabawy, oczywistą sprawą jest to, że spaleńca żadnego nie było, bo akurat na to się nie pozwala.

Mogę być adekwatny do Was wszystkich moi Kochani, ale nie zostawiłbym na Was suchej nitki, ale po co? Żebyście spamowali forum takimi postami jak ten? Ja składając podanie nie miałem na myśli żeby pokazać że mam admina i się wywyższać, tylko pomóć.

Z mojej strony byłoby na tyle, bo bez sensu tłumaczyć się z czegoś co jest po porostu śmieszne.  / Jeżeli aż taki macie pogląd do mojej osoby, czekam na weryfikację, bo na razie mam okres próbny, i to jest pierwszy i ostatni raz jak odpisuję na takie bzgroł.

Bądźcie ludźmi, chociaż w weekendy. :)

Buch z Wami. ♥

++ Dla Was misie, bo sumienie podpowiadało mi że skarga będzie. :)

ZIomeczku, jest coś takiego jak edytuj, żeby nie robić zbędnego spamu, edytując możesz uniknąć warna, regulamin forum Zią.. 

Jak wcześniej napisałem, jestem człowiekiem, i też mam granice nerwów, której nie chce przekraczać, staram się być dobry. :)

Logi można sprawdzić, i zobaczyć czy wyrzuciłem kogoś poniżej 3x jak wyrzucali pakę, nie jedną, nie dwie, a x map :)

Jeżeli mamy, jak to się mówi, "szanować się jak bracia, a rozliczać jak żydzi"? To nie będę zostawiał na nikim suchej nitki, co oczywiście obiecuje.

PS: Jakbym miał banować każdego za cele w nocy, to byście się zanudzili. 

Bez odbioru, bo szkoda sobie strzępić język. ♥

4 godziny temu, 𝓦𝓘𝓐𝓓𝓡𝓞. napisał(a):

Edytowane przez 𝓦𝓘𝓐𝓓𝓡𝓞.
  • Zasłużony

Wstawcie dokładne czasy na demku gdzie tak się działo i że wtedy dany admin był na serwerze 

• Spamer Strefoboxa

Byłem wczoraj na serwerze pod wieczór i Gerald cały czas albo siedział na respie albo stał przed "górnym trupem".Tłumaczył się,że cofał po pakę gdzie tak naprawdę cały czas tam kampił.

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
  • Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Sponsor
SPONSOR

Nikt z was nie dał  żadnego czasu z demka nawet ss'a , że coś takiego zaistniało , bo po co? Przecież najlepiej napisać, że ktoś coś złego zrobił i mieć o to świadka. 

Jedni piszą o tym ze Wiadro coś zrobił a kolejna osoba , że @ geraldzik . Siedzisz na respie po czasie dostajesz kicka/bana.

Skargę odrzucam Brak dowodów.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• Sponsor
SPONSOR

SKARGA ODRZUCONA.png

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]