Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] chatbox-tracker - prowokacyjne wpisy na każdy dzień

-slajdEN

Rekomendowane odpowiedzi

• Sprawiedliwy

Hej,

Zdarzyło wam się kiedyś, że szukaliście w archiwum chatboxa konkretnego wpisu użytkownika, ale nie mogliście go znaleźć, bo był przysypany milionem innych wpisów? Albo zastanawialiście się kiedyś, jaki % wpisów użytkownika to zwykła emotka? Ja też nie :pepobored:, ale napisałem apke, która pozwala śledzić obie te rzeczy.

https://chatbox-tracker.vercel.app/ to aplikacja zwierająca wszystkie wpisy użytkowników od 17.07.2024 ~ 13:00 do 18.04.2024. Wpisy z tych trzech miesięcy podzieliłem na konkretnych użytkowników i wyświetliłem je w przyjaznej dla oka formie.

image.thumb.png.9c722388d13dc7ee8d59128e86f1b86b.png

Strona główna zawiera tabelkę z wiadomościami konkretnego użytkownika. Wiadomości sortowane są od najnowszego, a całość miała przypominać strefowy styl. Na ten moment można skakać do wpisów korzystając z przycisków, docelowo będę chciał zrobić wyszukiwarkę konkretnej wiadomości. Ranking wiadomości zawiera podium użytkowników z największą ilością wpisów liczonych przez ostatnie trzy miesiące. Ranking spammerów zawiera również podium, jednak jak sama nazwa wskazuje - ranking użytkowników, których wpisy wyglądały w ten sposób:

:lap:

@-slajdEN :beka:

image.thumb.png.a0a19107b186c56ffe05ecbd335117ea.png

Strona jest w fazie bety, niektóre elementy mogą się na niej rozjeżdżać. W wolnej chwili będę starał się je poprawiać (np. wiadomość z dużą ilością znaków się rozjedzie, wiem - kiedyś poprawię). W miarę możliwość będę starał się również dorzucać najnowsze wpisy do bazy, tak by lista wiadomości była zaktualizowana. A i czasami trzeba chwilę poczekać - korzystam z darmowych usług, a one mają pewne ograniczenia :pepobored:.

Edytowane przez -slajdEN
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 2
  • WTF 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• paczaukowiec

brawo za pomyslowosc i za checi i za czas, pozdro mordko ;)

• Junior Admin
Junior Admin

Nie wiem czy chciałeś pomóc czy zaszkodzić (bo teraz więcej brudów będzie wychodziło i będzie łatwiej do nich dotrzeć :tf:)  ale duży plusik za taki gadżecik, za dobre serduszko masz, że im to dales za free. 
Teraz moderacja SB i niektórzy J@ będą kozaczyć 😆 już w ogóle sachara powstanie na strefoboxie z  blokadami za coś co miało miejsce X dni wstecz (wysyłanie przez znj do moderacji ssow typu „patrz co napisał, dowal mu bloka jak to tak może być”) 😅

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]