Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 17 Lipca 2024 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 (edytowane) Hej, Zdarzyło wam się kiedyś, że szukaliście w archiwum chatboxa konkretnego wpisu użytkownika, ale nie mogliście go znaleźć, bo był przysypany milionem innych wpisów? Albo zastanawialiście się kiedyś, jaki % wpisów użytkownika to zwykła emotka? Ja też nie , ale napisałem apke, która pozwala śledzić obie te rzeczy. https://chatbox-tracker.vercel.app/ to aplikacja zwierająca wszystkie wpisy użytkowników od 17.07.2024 ~ 13:00 do 18.04.2024. Wpisy z tych trzech miesięcy podzieliłem na konkretnych użytkowników i wyświetliłem je w przyjaznej dla oka formie. Strona główna zawiera tabelkę z wiadomościami konkretnego użytkownika. Wiadomości sortowane są od najnowszego, a całość miała przypominać strefowy styl. Na ten moment można skakać do wpisów korzystając z przycisków, docelowo będę chciał zrobić wyszukiwarkę konkretnej wiadomości. Ranking wiadomości zawiera podium użytkowników z największą ilością wpisów liczonych przez ostatnie trzy miesiące. Ranking spammerów zawiera również podium, jednak jak sama nazwa wskazuje - ranking użytkowników, których wpisy wyglądały w ten sposób: :lap: @-slajdEN :beka: Strona jest w fazie bety, niektóre elementy mogą się na niej rozjeżdżać. W wolnej chwili będę starał się je poprawiać (np. wiadomość z dużą ilością znaków się rozjedzie, wiem - kiedyś poprawię). W miarę możliwość będę starał się również dorzucać najnowsze wpisy do bazy, tak by lista wiadomości była zaktualizowana. A i czasami trzeba chwilę poczekać - korzystam z darmowych usług, a one mają pewne ograniczenia . Edytowane 17 Lipca 2024 przez -slajdEN 3 1 2 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 17 Lipca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 brawo za pomyslowosc i za checi i za czas, pozdro mordko Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lipca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Nie wiem czy chciałeś pomóc czy zaszkodzić (bo teraz więcej brudów będzie wychodziło i będzie łatwiej do nich dotrzeć ) ale duży plusik za taki gadżecik, za dobre serduszko masz, że im to dales za free. Teraz moderacja SB i niektórzy J@ będą kozaczyć 😆 już w ogóle sachara powstanie na strefoboxie z blokadami za coś co miało miejsce X dni wstecz (wysyłanie przez znj do moderacji ssow typu „patrz co napisał, dowal mu bloka jak to tak może być”) 😅 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Lipca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi