Użytkownik Leszczyk Opublikowano 18 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Nick z CS: NeO CorTeX Admin banujący: GeneraL* Serwer: Cod Mod 201 Data zdarzenia: 17.07.2024 Steamid: STEAM_1:0:1631306515 Opis sytuacji: Poprzednie zamknięto, niech rozpatrzy to ktoś bezstronny, bo aktualnie to na sieci panuje konspiracja, niejedna osoba napisała, że dosłownie "gówno" w tym demku na mnie macie, zwykły odrzut broni, kto gra awp ten wie jak sie z tego strzela i jak to dziala, mk'a strzał po strzale odrzuca normalne, a jak Wam sie nudzi to rozpiszcie inne demka, gram na cod ponad chyba 2tygodnie, a teraz dopiero wyszło, że rzekomo czegoś używam? Jak to jest? Ponownie rozpatrzcie, odbanujcie, przede wszystkim przeproście, a ja Wam może wybacze. No i ponownie to dodam tutaj, @ GeneraL* Pograj dłużej na serwerze niż 15minut na spec i rozdawanie banów, elo. ++ W miarę możliwości @ PunKciK , @ ISEEYOU @ BUBSON -- graliscie na mnie / ze mną w teamku, nie raz zostawałem sam, dorzućcie Swoje opinie. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6999 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): GeneraL wrzucił w poprzednim, ja tego nie mam, zwykły syf na którym nic nie ma. https://megawrzuta.pl/download/4a2d2e5b2399512255a05a18b56c540a.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik GeneraL* Opublikowano 18 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Dorzućcie swoje opinie na zasadzie grałem z nim dobra morda? dobrze strzela? bo razem w ct żeśmy byli? Człowieku to jak zapytać cygana czy ciężka tutaj praca a on odpowie bagno i tak jest https://megawrzuta.pl/download/4a2d2e5b2399512255a05a18b56c540a.html Moim zdaniem akcje nie do wybronienia to 7.33 10.06 12.13 13.17 14.13 15.57 18.04 Chociaż dla kogoś dociekłego można obejrzeć denko w całości .. wniosek będzie ten sam .. „Pograj dłużej niż 15 minut” Człowieku ja po pierwszej twojej akcji wiedziałem że jesteś spalony . To że dzień wcześniej dostałeś bana i napisałem że jesteś czysty to tylko i wyłącznie po to żebyś poczuł się pewniej i bardziej spalił bo próbowałeś cwaniakować i konfigurowałeś ten syf na którym grasz. Chciałeś wydymać Freda?… Aaa to że grasz dwa tygodnie to tylko dlatego że się mijaliśmy w większości czasu i Cię po prostu nie obczaiłem wcześniej , każdy kto chociaż trochę pograł w 1.6 widzi że jesteś spalony , powiem tylko jedno bardzo dla mnie jest śmieszne że mamy 2024 rok a czitujesz w 24 letniej grze jakim to trzeba być…? żeby latać spalony w jakieś głupiej gierce. Czitowanie=Nieuczciwość=Ban z mojej strony jeszcze by był kop na rozpęd Wiesz co mnie bawi najbardziej? Czlowieku to demko ja nagrałem , na NS Jesteś ciężki przypadek jak nie rozumiesz że to wszystko ja „ukartowałem” Obczajałem Cię na moim nicku i widziałem że się offasz bo masz świadomość że jestem adminem. Specjalnie na tę okoliczność pobrałem ns żeby nagrać ci demo na innym nicku „kozia pala” na ns .Wszedłeś do mojej gry nawet po 2 dniach nie masz świadomości że to wszystko było zaplanowane a ty mi piszesz o jakiś isovskich. Już 3 dni wcześniej wiedziałem że Ci dam bana Ty i tak nie zrozumiesz … nie dość że jesteś oszustem bo grasz na haxach to jeszcze brak ci połączenia między ostatnimi dwoma neuronami żeby cokolwiek skleić w całość.Moja rada jest taka żebyś zaczął grać bez haxów , po prostu przestał być oszustem bo jaka jest satysfakcja z gry oszukując? Edytowane 18 Lipca 2024 przez GeneraL* 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 13 minut temu, GeneraL* napisał(a): Dorzućcie swoje opinie na zasadzie grałem z nim dobra morda? dobrze strzela? bo razem w ct żeśmy byli? Człowieku to jak zapytać cygana czy ciężka tutaj praca a on odpowie bagno i tak jest https://megawrzuta.pl/download/4a2d2e5b2399512255a05a18b56c540a.html Moim zdaniem akcje nie do wybronienia to 7.33 10.06 12.13 13.17 14.13 15.57 18.04 Chociaż dla kogoś dociekłego można obejrzeć denko w całości .. wniosek będzie ten sam .. „Pograj dłużej niż 15 minut” Człowieku ja po pierwszej twojej akcji wiedziałem że jesteś spalony . To że dzień wcześniej dostałeś bana i napisałem że jesteś czysty to tylko i wyłącznie po to żebyś poczuł się pewniej i bardziej spalił bo próbowałeś cwaniakować i konfigurowałeś ten syf na którym grasz. Chciałeś wydymać Freda?… Aaa to że grasz dwa tygodnie to tylko dlatego że się mijaliśmy w większości czasu i Cię po prostu nie obczaiłem wcześniej , każdy kto chociaż trochę pograł w 1.6 widzi że jesteś spalony , powiem tylko jedno bardzo dla mnie jest śmieszne że mamy 2024 rok a czitujesz w 24 letniej grze jakim to trzeba być…? żeby latać spalony w jakieś głupiej gierce. Czitowanie=Nieuczciwość=Ban z mojej strony jeszcze by był kop na rozpęd "grałem z nim dobra morda? dobrze strzela? bo razem w ct żeśmy byli? Człowieku to jak zapytać cygana czy ciężka tutaj praca a on odpowie bagno i tak jest " - Psychiczny jesteś? PunkciK jest adminem, siedzi na spec, gra - widzi i widziałby wczesniej czy coś klikam "inaczej". Bubson i iseeyou - chłopy z czołówki, ani razu nie zglosilby ze go kosi jakiś "random"? "To że dzień wcześniej dostałeś bana i napisałem że jesteś czysty to tylko i wyłącznie po to żebyś poczuł się pewniej i bardziej spalił bo próbowałeś cwaniakować i konfigurowałeś ten syf na którym grasz." - Pomyliłeś się, teraz to samo i gówno sie wyleje jak sie przyznasz do błędu drugi raz, dla Twojej swiadomosci - gówno tam wiesz o palących się skoro dalej szmaciarze grają a wyrywasz nie tego zęba co trzeba ćwoku. "Chciałeś wydymać Freda?…" - jeszcze większy patałach, nawet nie wiem co to wnosi w odwołanie xDD "każdy kto chociaż trochę pograł w 1.6 widzi że jesteś spalony" Dziennie 32/32osób na serwerze przez 14dni i rozumiem, że każdy to raczkujące nerdy? Co za bzdury XDD [...]dla mnie jest śmieszne, że mamy 2024 rok, a administrator nie potrafi odróżnić czitera od mechaniki gry w 24letniej grze....jakim to trzeba być...? "powiem tylko jedno bardzo dla mnie jest śmieszne że mamy 2024 rok a czitujesz w 24 letniej grze jakim to trzeba być…?" Tak jak wyżej, gówno wiesz o grze i co sie dzieje na serwerze, tak jak o czitach, wpychaj sobie te papke do mózgu isovskiemu. Tylko i wyłącznie on sie spłakał, a, ze ma "kolege" w ekipie to użył kontaktu, a Ty chcąc sie podlizać wszedłeś, popatrzyłeś 15minut na malej mapie, wyrzuciłeś 2 gości, w tym mnie, gdzie 1/2 strzały były celne bo "`dd" wyleciał prawidłowo. Nalegam, żebyś obejrzał poprzednie i późniejsze mapy, z jakiegokolwiek innego dnia i porównał dema z Tym co Ci wpadło w ręce - na którym chuja jest. k 5 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 18 Lipca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 7:33 b+/- 10:06 b+ 12:13 b+ 14:13 b+ nie ma co więcej demka oglądać, do pieca, brak ub. 4 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 18 Lipca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 18 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 dołożę jeszcze swoje po zamknięciu 7.33 B- 10.06 zarwało po 3 modelach, B+ 12.13 rwie jak ja włosy z głowy jak na to patrze, B+ 13.17 powiedziałbym że czysto, gdyby nie poprawka 3go strzału od końca, B+ 14.13 XD nawet nie patrze w zwolnieniu, normalne tempo wystarczy, widać jak rwie, B+ 15.57 poprawki na łeb swojego? weź skręć te ustawienia albo wyłącz FF, B+ 18.04 XD serio gościu daremny jesteś B+ Runda z fiutta 5 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi