Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - HTH-PIGUŁA

azjatka

Rekomendowane odpowiedzi

• BABES

Twój nick: azjatka
Nick oskarżonego: HTH-PIGUŁA
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia:  20-07-2024 17:10-17:18
Powód skargi:  prowokacje po zabiciu oraz obraza 
Opis sytuacji: Kolega mocno niedowartościowany, od dłuższego czasu nie może sobie odpuścić komentarza kiedy mnie zabije. Na początku nie reagowałam na to, później dostawał od razu mute, a dziś po prostu wiedziałam, że jak wszedł na serwer i od razu mnie zabije to będzie komentarz przez mikro, no i nie myliłam się. Stwierdziłam, że moje nicki w grze będą wyglądać tak jak jego komentarze przez mikro - no i chłopaczek nie wytrzymał presji. A wystarczyło by, abyś zamknął się w końcu i w spokoju grał. Niedawno @ czerwonka zwróciła Ci uwagę, abyś skończył przez to mikro prowokować, ale widzę że nawet to nie pomogło. 

7:21 - prowokacja

8:41 - prowokacja

10:32 - prowokacja

12:46 - obraza+prowokacja

15:20 - tu już wymiękł i musiał mnie zbanować za rzekome prowokacje :kekw: tak myślałam, że niedługo osoba z władzą wymięknie -  zobacz jak długo ja Cię i Twoje prowokacje akceptowałam. 

Proszę zwrócić uwagę, że to komentarze są tylko po tym jak mnie zabije.

Żeby była jasność - nie oczekuję zdjęcia bana mojej osoby. Oczekuję wyciągnięcia konsekwencji dla admina, który nie może się oprzeć komentarza.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://easyupload.io/lkf77u

edit:

Ty nawet pisząc kłamiesz- chyba powinieneś na gorąco tu odpisywać a nie dzień po, bo pamięć Cię zawodzi jak nie pamiętasz jak powiedziałeś to masz w nicku który zbanowałeś i w demku.

Te nicki to przecież były Twoje komentarze przez mikro. Za każdym zabiciem był inny komentarz.

Ja zachęcam do obejrzenia całego demka, jeżeli twierdzisz, że ja coś z kontekstu wyrwałam.

Tu jeszcze załączę taki smaczek jak Cię czerwonka upominała :D 

dałabym demko, ale niestety z 14 lipca nie jest dostępne. Tam bym pokazała co potrafisz.

*** azjatka szmatka hihi killed HTH-Pigula with a headshot from ak47 ***
WICIU dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Kamilek dolaczyl
Requesting tempdecal.wad from serverCustom resource propagation...
Error: server failed to transmit file 'customization'
Kamilek dolacza do Sil Terrorystow
uspokoisz sie pigula?
sluchac sie cb nie da

Ty nawet nie pamiętasz, że ani słowa się do Ciebie przez mikro nie odyzwałam.:sadkek: widzę niezłe zaćmy masz. 

To chłopczyku daj te nagrania co rzekomo Ci przez mikro odpowiadałam jak czerwonki nie było. No daaaaaaaaj bo ja z chęcią bym zobaczyła. 

Edytowane przez azjatka
  • Lubię to! 3
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

napisze krótko bo szkoda mi sie wypowiadac co do tej skargi i osoby. Byl spokój aż do wczoraj dopuki nie zbanowalem chlopa za resp po czasie 0:48 , polecial ban i po czym napisalas to do kogos tam na servie ze niby zbanowalem chlopa bo mnie zabil zalosne jak twoja skarga oparta cala na klamstwie i prowokacij 10_20240720171645_1.thumb.png.0db7f26fe5afa6f2321324d795d767b9.png

• Użytkownik

chwile pozniej dalej nic nie odzywalem sie do cb i napisalas tak 10_20240720171716_1.thumb.png.063ced51b4eab546e039972fa2b66422.png

• Użytkownik

i wtedy mnie odpalilas jak za kazdym razem akurat tak sie trafilo zabilem cie i powiedzialem przez mikro zabilem kurwa ta grubaske haha i tyle bylo ode mnie a to co ty piszesz w skardze to jest smiech na sali nie wiem co ci wczoraj odjebalo czy najebana bylas czy dostalas opierdol od komendanta i przelewasz swoja prace do gry ; ) . nie mam zamiaru wiecej sie wypowiadac bo jestes osoba prowokujaca a wczoraj to juz przesadzilas chodz siedzialem cicho i dlatego wyrwalas bana szkoda ze nie dalem na 3dni ... . a Potem to wgl odjebala ci szajba zaczelas sobie nicki zmieniac z dupy wziete chuj wie po co zeby chyba tez z prowokowac czy co nie wiem mam gdzies to serio nawet piszac to odpalilem sie znowu bo gra wiele innych kobiet na serverze gdzie jest kulturka pogadam z nimi posmiejemy sie itd a ty szkoda dac elo . Wiecej juz nie napisze nic tu bo bez sensy ciauuu.

A dodam jeszcze ty wyciagass niby jakies dowody z kontekstu dlaczego calosci nigdy nie pokazesz swojej osoby w tych dowodach jak prowokujesz? tylko niby moje to jest zalosne no to ciauuu

Jeszcze zapisane niby godzine ma kiedy byla prowokacja smiech na sali to nie komenda widze ze prace przekladasz nawet na skarge haha. A szkoda ze czerwonka akurat uslyszala to co ja mowilem a nie to co ty jak jeszcze jej nie bylo ; ) . Dobraja zamykam temat juz niech inni sie wypowiedza

Edytowane przez HTH-Pigula
Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

ogólnie patrząc z boku Azjatka co chwilę ma jakieś problemy albo pisze nie potrzebne komentarze . nie chcę robić sobie wrogów bo piguła też czasem coś tam powie albo  napiszę raz nawet coś o mnie było bo dostał ładną banie (naturalnie traktowałem to jako hmmm po prostu zdenerwowanie xd) i nie mam żalu bo później normalnie ze mną pisał i rozmawiał na grze) ale azjatka jest bardziej toksycznym graczem . w  czasie gdy  doszło do konfliktu obu stron (tak wiem widać że wyszedłem ale byłem zapalić papierosa) azjatka również pisała różne komentarze na graczy z zespołu CT bo nie pilnowali B po czym przeszła do TT

Edytowane przez Soban
  • Premium
Premium

Ogólnie patrząc ta typiara widać że ma jakieś braki, bo swoje wyładowania rozładowywuje na graczach DD2, udowodniła to nie raz, patrząc na skargi które było pisane na nią, a więc co za tym idzie.

Typiara ma tak słabą psychikę, że kiedyś jak dziewczyny się z niej smiały na serwerze że wygląda jak BALERON XDDDD, To żeby dogryżść innej dziewczynie, Zmieniała nicki np na ''PODOMKA'' Itp.

Ja jestem za tym żeby ją zbanować  na serwerze, bo ona tylko temu serwerowi przynosi straty, po przez wyzywanie ludzi co udowodniła to kiedyś, po przez kręcenie afer koperkowych itp, @ Hana_Montana  @ aXeee Zróbcie z nią porządek, ostatnio pisałem skargę na nią, to pisaliście że jeszcze raz i się pożegna na dłużej, wchodzi na serwer i kręci jakieś aferki, ludzie się z niej smieją to pisze skargi :tfu:

@ azjatka Przynajmniej mam powodzenie u dziewczyn, a ty co ? 130kg i  2m DILDO W Szafie, bo nikt cię nie chce nawet dotykać XD 

Edytowane przez Błaszczyk
  • Ha ha 3
  • WTF 1
  • xD 4
  • BABES
35 minut temu, Błaszczyk napisał(a):

Ogólnie patrząc ta typiara widać że ma jakieś braki, bo swoje wyładowania rozładowywuje na graczach DD2, udowodniła to nie raz, patrząc na skargi które było pisane na nią, a więc co za tym idzie.

Typiara ma tak słabą psychikę, że kiedyś jak dziewczyny się z niej smiały na serwerze że wygląda jak BALERON XDDDD, To żeby dogryżść innej dziewczynie, Zmieniała nicki np na ''PODOMKA'' Itp.

Ja jestem za tym żeby ją zbanować  na serwerze, bo ona tylko temu serwerowi przynosi straty, po przez wyzywanie ludzi co udowodniła to kiedyś, po przez kręcenie afer koperkowych itp, @ Hana_Montana  @ aXeee Zróbcie z nią porządek, ostatnio pisałem skargę na nią, to pisaliście że jeszcze raz i się pożegna na dłużej, wchodzi na serwer i kręci jakieś aferki, ludzie się z niej smieją to pisze skargi :tfu:

Ty chyba tematy pomyliłeś. To skarga na admina z dowodami a nie notatnik, żebyś swoje żale wylewał.

Jak już gadamy o wyglądzie to Ty już swoją klasę pokazałeś na zdjęciu ze sztuki.:kekw::tf:

Edytowane przez azjatka
  • Sponsor
SPONSOR

Obydwoje jesteście sobie winni za to co robicie. Zaczyna mnie to strasznie irytować, wręcz drażnić!

@ azjatka Cały czas  mi spamisz na steam na temat zachowania Piguły i innych osób gdzie jesteś gorsza od nich. Szukasz na niego cały czas dowodów i znalazłaś tylko zamiast mi pisać na priv co on takiego robi na serwerze i wylatywać do mnie z pretensjami co my za adminów przyjmujemy to lepiej napisać z miejsca skargę. Bo i ty do mnie piszesz, później jeszcze ktoś , potem jeszcze ktoś. Macie od tego forum i tu piszemy skargi/odwołania.

Też jesteś prowokacyjna gdzie sama mi się przyznałaś o to, i prosił bym Cię o to abyś zajęła się sobą i pomyślała jak ty się  wypowiadasz na  kogoś temat.  Co to ma w ogóle znaczyć "ADMIN SIE SPŁAKAŁ, albo POŚMIEWIESKIEM JESTEŚ I TYLE" i ty się dziwisz, że dostajesz Bana, ciesz się , że na tyle dostałaś a nie na dłużej. Mam wrażenie, że na siłę chcesz żeby chłopak już dostawał po dupie bo strasznie się z nim nie lubisz. 

7:21 zostajesz wcześniej  (przed tym czasem )zabita On tylko powiedział Lampa kurwa więc nie biorę tego pod uwagę za prowokacje. 

Przed 8:41 zmieniasz nick z LAMPA JAK SKURWYSYN NA LAMPA KURWA CZYLI TO CO ON POWIEDZIAŁ 8:41 zostaje zabity i powiedział lampa kurwa ( czy to było odnośnie do ciebie no nie powiedział bym) 

10:32 tutaj owszem biorę to jako prowokacje zostałaś zabita I @ HTH-Pigula nie potrzebne to było "puuuuuu kurwa puuuuuuu" 

12:46 i tu już masz rację Obraza+ prowokacja @ HTH-Pigula Co to miało znaczyć!?

@ HTH-Pigula Ty sobie jaja chyba robisz teraz w tym co ja tutaj widzę i słyszę na tym demku. 

Rozumiem , że się z Azjatką nie lubisz, ale to nie znaczy teraz, że za każdym razem będziecie się kłócić, bo ludzie już też mają tego dosyć, Jesteś ty nie ma jej, jest spokój i na odwrót. 

I zacznij się odzywać normalnie, bo mnie coś trafi. Dostajesz +1 do dzienniczka za PROWOKACJE/OBRAZE bez możliwości odpracowania. Jeszcze jedna taka sytuacja i Lecisz z funkcji  Admina! 

• Super 2
  • Dzięki 1
  • xD 1

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• Sponsor
SPONSOR

SKARGA PRZYJĘTA.png

• Super 2

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]