Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - zaPPer

zaPPer

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: zaPPer
Admin banujący: PunKciK
Serwer: COD MOD 201 CS 1.6
Data zdarzenia: 20.07.2024 r. około 17:30
Steamid: STEAM_0:0:48365571
Opis sytuacji: Po ponad półrocznej przerwie wbiłem sobie w tym tygodniu pograć na Cod Modzie. Dzisiaj zagrałem jedną mapkę i na kolejnej komunikat "Zostałeś zbanowany na tym serwerze, powód: Aktywny Ban". Trochę się zdziwiłem i stwierdziłem, że wejdę na AMXBans. I wtedy sobie przypomniałem, że dostałem bana na początku grudnia tak z dupy, ale on był na tyle absurdalny, że nie chciało mi się już pisać odwołania, bo wcześniej też już dostałem bana za cheatowanie, to po wstawieniu ssa dostałem unbana. Aczkolwiek teraz jak poszukałem w historii banów na nick zaPPer to tylko w 2 przypadkach jest moje SteamID, gdzie w Csa 1.6 to tylko przez Steama gram.image.png.5954ab34ee80c3ff58c3893d7531858e.png

Więc ta seria banów to chyba była jakaś pomyłka patrząc na historię tych banów i te SteamID z profilami jakichś azjatyckich kont. Jak dobrze pamiętam przy moim pierwszym banie nieźle orałem na serwerze, jak się edycja zaczynała to byłem TOP1 z dużą przewagą nad drugą osobą. Wtedy jeszcze Major miał ciche kroki to można było dużo fragów nim kręcić, aczkolwiek po odwołaniu od pierwszego bana dostałem unbana. Podsumowując, nie cheatuję, w Cska coś tam umiem grać co widać po godzinach w Cs go na profilu i proszę o unbana, gdyż jestem czysty.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7003
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Powód to Aktywny Ban, więc demko zbędne

Edytowane przez zaPPer
  • DeVoX zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 1.6 - zaPPer
  • Użytkownik

Witam zaPPer, musze sie przyznac ze sie pomylilem.Sugerowalem sie nickiem a nie   spojrzalem na sid .Przeptaszam a ubt  prosze o ub dla chlopaka jeszcze raz sory

• Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]