Użytkownik zaPPer Opublikowano 20 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) Nick z CS: zaPPer Admin banujący: PunKciK Serwer: COD MOD 201 CS 1.6 Data zdarzenia: 20.07.2024 r. około 17:30 Steamid: STEAM_0:0:48365571 Opis sytuacji: Po ponad półrocznej przerwie wbiłem sobie w tym tygodniu pograć na Cod Modzie. Dzisiaj zagrałem jedną mapkę i na kolejnej komunikat "Zostałeś zbanowany na tym serwerze, powód: Aktywny Ban". Trochę się zdziwiłem i stwierdziłem, że wejdę na AMXBans. I wtedy sobie przypomniałem, że dostałem bana na początku grudnia tak z dupy, ale on był na tyle absurdalny, że nie chciało mi się już pisać odwołania, bo wcześniej też już dostałem bana za cheatowanie, to po wstawieniu ssa dostałem unbana. Aczkolwiek teraz jak poszukałem w historii banów na nick zaPPer to tylko w 2 przypadkach jest moje SteamID, gdzie w Csa 1.6 to tylko przez Steama gram. Więc ta seria banów to chyba była jakaś pomyłka patrząc na historię tych banów i te SteamID z profilami jakichś azjatyckich kont. Jak dobrze pamiętam przy moim pierwszym banie nieźle orałem na serwerze, jak się edycja zaczynała to byłem TOP1 z dużą przewagą nad drugą osobą. Wtedy jeszcze Major miał ciche kroki to można było dużo fragów nim kręcić, aczkolwiek po odwołaniu od pierwszego bana dostałem unbana. Podsumowując, nie cheatuję, w Cska coś tam umiem grać co widać po godzinach w Cs go na profilu i proszę o unbana, gdyż jestem czysty. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7003 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Powód to Aktywny Ban, więc demko zbędne Edytowane 20 Lipca 2024 przez zaPPer Odnośnik do komentarza
Użytkownik PunKciK Opublikowano 20 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Witam zaPPer, musze sie przyznac ze sie pomylilem.Sugerowalem sie nickiem a nie spojrzalem na sid .Przeptaszam a ubt prosze o ub dla chlopaka jeszcze raz sory 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 21 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi