Użytkownik Plaga Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Hejka mam na imię Bartek. Mam 12 lat i pochodzę z małej miejscowości czyli Parczewa. Mam nadzieje że zaakceptujecie mnie z moim wiekiem Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Heej Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ja chyba Ciebie z kas kojarze. Hej a Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cze Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 31 Stycznia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2K10 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Siema. A nie lepiej żebyś poczutal książkę? He Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 O ile się nie mylę jesteś tą samą plagą co na m****** i stwarzales sporo problemów Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Siemanko młody Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi