Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] CS 2 - Drakess

drakess

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Drakess
Nick admina banującego: @ Papaj
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Sprawa wydaje sie prosta gram czesto z samego ssg daje głowy i nagle dostaje bana ale nie posiadam zadnych cheatów aktulanie grałem na gooboostingu czesto gram na serwie i czemu miałbym cheatować? jak wspomniałem nie mam zadnych cheatów to ze gram z ssg i czasem siądzie na farcie w skoku czy w locie nie znaczy ze cheatuje
Czas oraz data bana: 11:40 
Serwer na którym dostałeś bana:CS2 ]★ Strefaskilla.pl ★ [ONLY MIRAGE #1] ⚫ !rank,!rs,!
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem 2 mecze wbija papaj w specta oglada daje głowy z ssg po czym dostaje bana dodam ze jestem czysty aktualnie grałem na goobostingu gdy uznacie ze nie cheatowałem chcę aby od admina @ Papaj zostały wyciągniete konsekwencje bądz degraadcja ze stanowiska admin bo nie zna sie kozaczy na serwerze bawi sie komendami,i banuje niedługo zbanuje połowe serwera pozdrawiam i prosze @ Anox o szybką reakcja w tej sprawie 
Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:419842903&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/Shezzy40/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Zrzut ekranu (153).png

Edytowane przez drakess
  • Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 2 - Drakess
  • Premium
Premium

Niestety jest problem z pukawką i obecnie nie ma możliwości przejrzenia demka, ponieważ po prostu nie działają. Na chwilę obecna gracz otrzymuje UB, ponieważ nie mamy żadnych dowodów i nie mamy jak udowodnić czy dany gracz cheatował, czy nie.

• Ha ha 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Premium
Premium

GRACZ ODBANOWANY.png

• Dzięki 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]