Użytkownik drakess Opublikowano 22 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 (edytowane) Twój nick na serwerze:Drakess Nick admina banującego: @ Papaj Dostałeś bana, gaga czy muta?: Sprawa wydaje sie prosta gram czesto z samego ssg daje głowy i nagle dostaje bana ale nie posiadam zadnych cheatów aktulanie grałem na gooboostingu czesto gram na serwie i czemu miałbym cheatować? jak wspomniałem nie mam zadnych cheatów to ze gram z ssg i czasem siądzie na farcie w skoku czy w locie nie znaczy ze cheatuje Czas oraz data bana: 11:40 Serwer na którym dostałeś bana:CS2 ]★ Strefaskilla.pl ★ [ONLY MIRAGE #1] ⚫ !rank,!rs,! Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem 2 mecze wbija papaj w specta oglada daje głowy z ssg po czym dostaje bana dodam ze jestem czysty aktualnie grałem na goobostingu gdy uznacie ze nie cheatowałem chcę aby od admina @ Papaj zostały wyciągniete konsekwencje bądz degraadcja ze stanowiska admin bo nie zna sie kozaczy na serwerze bawi sie komendami,i banuje niedługo zbanuje połowe serwera pozdrawiam i prosze @ Anox o szybką reakcja w tej sprawie Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:419842903&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/Shezzy40/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 23 Lipca 2024 przez drakess Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lipca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 @ Anox ogarnij temat jak będziesz mógł Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Niestety jest problem z pukawką i obecnie nie ma możliwości przejrzenia demka, ponieważ po prostu nie działają. Na chwilę obecna gracz otrzymuje UB, ponieważ nie mamy żadnych dowodów i nie mamy jak udowodnić czy dany gracz cheatował, czy nie. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi