Użytkownik lou Opublikowano 22 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Nick: lou` Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin only DD2 #1 😭 Powód rezygnacji: Ostatnio trochę w życiu mi się pomieszało, podążając od wypadku do prawie utraty prawa jazdy (obecnie 24pkt) przez mojego byłego szefa dając mi niesprawny samochód (hamulce). Muszę zmienić pracę (wyjazdy 2/1 kier. Hiszpania - Portugalia) więc będę tylko co 2 tyg. Muszę zrobić kurs na zbicie pkt karnych, ogarnąć się z tym wszystkim. Będę za wami tęsknił moja ukochana wirtualna rodzinko Wrócę i się zobaczymy jeżeli znajdę więcej czasu pozwolę sobie ponownie złożyć podanie Trzymajcie się i bądźcie bezpieczni. Wszystkiego dobrego Będę tęsknił, trzymajcie się Kochane robaczki 😭💪 Ps. Tak wygląda auto po zderzeniu z tirem z niesprawnymi hamulcami 7 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 22 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Dzięki za zaangażowania, jak będziesz miał czas to zapraszamy znowu do gry i może do adminowania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 22 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi