420 KushMan Opublikowano 23 Lipca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Twój nick: NaChujCiTaNazwa^ Nick oskarżonego: Typu Junior Admin aka 24 @ DeVoX Powód skargi: yyyyy (Coś od siebie) Opis sytuacji: Lampa jak ch*j Data i godzina zdarzenia: 23.07.2024 Miejsce zdarzenia: Mongolia 16 (SB) Dowody: ---> Coś od siebie: ----> SB regulamin: Wspomnę że mało co czytałem te wypociny tego nn WIęc tak zacznijmy od początku: 5x wpisy pod rząd zero upomnienia do teraz. Dalsza prowokacja w stronę admina: Reszta jego wpisów na sb to po prostu głupie pisanie, za które oczywiście powinien dostać bloka, bo jak chodzi o dd2 to od razu lecą fajerwerki, a tu to widać, że jak piszą o banie to wolna ręka. Wcześniej wiele więcej było: * Brafo mod: M: ??? Dajta +1 jak chcecie za resztę ale nie będę tu puzzli kleił bo nie chce mi się co do jednego ss. Start: Prowokacje ....... ....... Po większości prowokacji z jego strony od początku do admina na sb (jak i mojej prowokacji w jego stronę) nasz kochany j@ napisał takie coś ..... Jestem pewien że jakbym napisał na mamę z jednego z adm to odrazu lota. Next pare x więcej wpisów nikogo nie obrażających tylko nonsense pisanie. A tu niespodzianka ---> J@ nie dał odpocząć użytkownikowi za obrażanie rodziny ale dał odpocząć za ---> no kurwa jaja Jakaś sprawiedliwość? Wiem że sam coś tam zaszczepiłem wiadome ale next time już wiem że jak ktoś poleci z takim tekstem to można śmiało pisać co leży na sercu. * W skrócie nieodpowiednie zachowanie junior admina. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 23 Lipca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Nie ma tu sprawiedliwośći, bo widać że ten łebek co tak wyzywa, to nie poleciał od razu tylko pisał sobie dalej,ja już dawno bym miał bana na czacie. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Witam, odniosę się do całej sytuacji. Zauważyłem, że Darknes zaczął wyzywać i prowokować i przy okazji zaśmiecać cb. Upomniałem go dwa razy, po czym dostał blokadę, ale spóźnioną z racji tego, że mój internet mi szwankował i nie mogłem mu dać blokady w momencie, gdy pisał dalej. W ogóle nie rozumiem skargi na mnie, dostał blokadę i ostrzeżenie, owszem dostał je a nie olałem, że mógł sobie dalej pisać xd Radzę na drugi raz doinformować się za nim napiszesz skargę, która nie ma sensu w tym momencie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 użytkownik był upomniany oraz otrzymał blokadę, więc proszę się doinformować zanim padną oskarżenia w stronę drugiej osoby. Ludzie nie „boty” którzy siedzą 24h/7 i patrzą na czat Ps. Następnym razem jak zobaczę takie opisy w skardze lub podobnych tematach, skarga nie będzie brana pod uwagę, a odrzucana automatycznie. 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi