Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Nick: @ FunnyPuma Z jakiej rangi rezygnujesz?: Z wszystkich Powód rezygnacji: Powodów jest wiele. Między innymi straciłem jakiekolwiek chęci żeby coś robić na tym forum przez pewną grupę osób która nie ma co robić w życiu i ją odkleja. Nie mam 15 lat żeby się z takimi użerać... Tolerujecie to dalej a to się może niezbyt dobrze skończyć dla forum. Kolejny fakt jest taki że zgłaszałem każdą mniejszą aktywność, ale że to nie jest szanowane to cóż... A i w tym momencie chce się zająć swoim życiem prywatnym i nie mam na to czasu. Coś się kończy coś zaczyna, pora się odciąć od tego. 1 3 2 1 2 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Dzięki za zaangazowanie i powodzonka @ ALCMDZ @ Shoter Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Lipca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Dla sprostowania, zgłosiłeś @ Krip miejszą aktywność i kazał ci napisać urlop. Ja po zauważeniu tego że masz urlop ale czasem coś zrobisz napisałem do ciebie, że masz zostać na urlopie ale nie dotykasz spraw związanych z forum albo zabieram ci rangę i masz poprostu "notkę" o zmiejszonej aktywności , wyjaśniłem ci dlaczego tak musi być, ale ty nie raczyłeś na to odpisać więc nie wiem po co ta szopka . A co do komentowania twojego minusa to powiem ci tyle "żenada" i cieszę się że zrezygnowałeś,bo jeszcze tak fałszywej osoby nie spotkałem na nasyzm forum :_) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi