Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Sebastiano z Ameryki

Sebastiano z Ameryki

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:
Admin banujący: Kolejarz
Serwer: u trivora dd2
Data zdarzenia:24.07.2024
Steamid:
Opis sytuacji: Grałem sobie wieczorem powiedziałem na kogoś ty gadzie tak dla jaj nie bluzgałem nie wyzywałem i patrze za chwile ban za kulture zachowanie na zawsze chłopie ludzie z paka przy tobie spawacz latał na b z paka jak byla mapka zamknieta a ty człowieku za gada perma dajesz ? demko z wczoraj wstaw za.pl albo pijany albo nafurany nie pozdrawiam
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Ha ha 1
  • xD 1
  • Zasłużony

Wstaw demko z ostatniej mapy 

• Użytkownik

Zanim nasz szanowny kolega wstawi dowody swojego nagannego zachowania ustosunkuje się na szybko do jego wypocin :facepalm:

Zacznijmy od tego,  że wspomniana przez Ciebie sytuacja odnośnie podkładania paki na B przez gracza Spawaczerro na zablokowanej mapie miała miejsce za moim przyzwoleniem celem sprawdzenia czy pomimo zablokowanej mapy ze względu na mała ilość graczy uda się podłożyć wspomnianą pakę.

2 godziny temu, Sebastiano z Ameryki napisał(a):

Grałem sobie wieczorem powiedziałem na kogoś ty gadzie tak dla jaj nie bluzgałem nie wyzywałem

Mógłbyś chociaż nie kłamać. Wczorajszego dnia od rana miałem zgłoszenia, że obrażasz graczy jednakże nie słysząc tego nie mogłem wkleić ci bana a będąc na serwerze nic takiego nie miało miejsca lub wyszedłeś po prostu.

Wchodzę wieczorkiem pograć i cóż moje oczy widzą? A no jesteś na serwerze ale chyba nie zauważyłeś, że wszedłem i dajesz koncert swoimi wyzwiskami ( kolega wstawi demko to każdy będzie mógł posłuchać)

A tutaj wstawiam aby nikt szukać nie musiał. Dostałeś od naszej miłosiernej administracji :heart: szanse lecz ją zmarnowałeś i mam nadzieję, że tym razem ci się nie upiecze bo ile można słuchać zgłoszeń na twój temat i języka jakim się odnosisz do innych graczy.

Jak to napisałeś: NIE POZDRAWIAM :drakeno:

Axel
Axel,

Możesz pobrać HLTV to będzie szybciej tam też słychać 

• Opiekun UBT CS 1.6

Może nie powinienem, ale potwierdzam to co napisał Kolejarz. Wczoraj od rana nasz kolega bluzgał, wyzywał i nic sobie z tego nie robił. Najpierw zbluzgał później śmiał się. Jak ktoś chce to hltv od rana można sprawdzić, teksty typu „kurwo jebana” były średnio co parę minut. Gracz otrzymał szansę i sytuacja się nie zmieniła. W dalszym ciągu obrażał graczy, bany nic go nie nauczyły. Niech idzie na inne serwerownie i tam robi co mu się żywnie podoba. Udzielam się jako świadek z dnia wczorajszego, ponieważ byłem na serwerze.

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

• Lubię to! 2

XDD1.png

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Sebastiano z Ameryki
  • Użytkownik

kurwo jebana może raz bo z rana byłem na kacu a tak to ciągle gadałem ty gadzie ja nie mam problemów z pamięcią

• xD 3
  • Użytkownik

Powiedziałem co za kurwa raz po zabiciu może ale teraz mam odklejkę ciągle gadam ty gadzie zeby nie wyzywać a się pośmiać wiem ze bana mam za to ze wiele razy miałem i ludzie i admini chcą zebym dostał bana

• Użytkownik
Godzinę temu, Sebastiano z Ameryki napisał(a):

Powiedziałem co za kurwa raz po zabiciu może

Przyznałeś się do winy i do kłamstw w odwołaniu. Dostałeś szansę, zmarnowałeś ją.

@ Axel decyduj czy zamykamy w cholerę, czy sztucznie przedłużamy aż nam łaskawie wrzuci demo do jutra 7:54.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

dobra w sumie mozemy to juz zamknąć ty już tyle tych szans dostawałeś multum a dalej robisz to samo, ban zostaje

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]