Użytkownik Kolejarz Opublikowano 25 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Hej proponuje aby zmienić pkt regulaminu. 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "). Sporo osób robi DD (double duck) powodując w ten sposób szybsze przemieszczanie się po mapie. Jedni robią to pojedynczo inni palą rolkę. Myślę że należało by do tego pkt w regulaminie dodać zakaz DD w momencie gdy ktoś z wyskoku spada na ziemię gdy znacznie szybciej się wtedy porusza. Mianowicie dodać do obecnego zapisu coś w stylu "Double duck / nadmiernego rozpędzania się" 1 2 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 25 Lipca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 (edytowane) Wyjebiesz double jumpa nie będzie ''double ducka" Gdy ktoś spada i robi double ducka zbytnio się nie rozpędza tylko przemieszcza się model o krok dalej chyba że robią to w stylu double duck, strefy i gs wtedy się rozpędza. Zaraz znów rozwalą Ducka jakimś pluginem gdzie nawet nie wychylisz gale bo awp na zielonych jest wpatrzone. edit: @ ST Seba TD Jestem za tym jak najbardziej. Ile razy ruszasz z TT(od strony górnego trupa) to CT juz wybiega z "górnego trupa". —-> to się nazywa rash dolny lub double jump na bramę. Chyba kurwa pod górkę jak lecisz z ct na bramę b to nie da się double Ducka robić. Albobiegniesz "długą" a gracz w TT już wychodzi zza winkla. —-> double jump, mało co osób robi double jump i double duck jak leci na długą bez sensu. Edytowane 25 Lipca 2024 przez KushMan Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Lipca 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Nie! Niech zostanie tak jak jest. Mi się to podoba. Nic nie trzeba zmieniać na tym serwerze, jest zajebisty! 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 25 Lipca 2024 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Jestem za tym jak najbardziej. Ile razy ruszasz z TT(od strony górnego trupa) to CT juz wybiega z "górnego trupa".Albo biegniesz "długą" a gracz w TT już wychodzi zza winkla. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 25 Lipca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Jestem na Nie, tyle razy to zmieniają i dalej jest źle, teraz jest dobrze i zostawił bym to tak jak jest teraz. Kushman ma rację z tym. Rozpierdzieli się pluginem to i wtedy będzie jeszcze gorzej. 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 25 Lipca 2024 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 3 godziny temu, KushMan napisał(a): Chyba kurwa pod górkę jak lecisz z ct na bramę b to nie da się double Ducka robić. Jak leci przez B na górny trup i wylatuje juz na resp CT...kurwa... 3 godziny temu, KushMan napisał(a): double jump, mało co osób robi double jump i double duck jak leci na długą bez sensu. Może mało widzisz ;] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 25 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Niech zostanie tak jak jest, i tak większość nie potrafi tego dobrze wykorzystać, albo wcale nie potrafi użyć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kmI Opublikowano 25 Lipca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 26 Lipca 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Zbanowac rolke NA DOUBLE JUMPIE I PO PROBLEMIE... 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcelkko Opublikowano 26 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Jestem na nie, nie trzeba dopisywać nic więcej Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi