Użytkownik Halucynacja Cię wita o_O Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Moje uszanowanie dla całej zgranej a zarazem zgromadzonej tutaj administracji jak i graczy po zasłużonych, Piątka Pepiczki Więc czas się opisać z grubsza także, mam na Imię Mateusz i w czerwcu minęło mi 18 lat, jestem raczej opanowaną osobą lecz nie życzę nikomu widoku w mojej osobie wroga już niezależnie od kwestii, potrafię zachować kulturę osobistą i okazać w pełni szczerą pomoc więc także mam nadzieje że tutaj też się przydam (wcale nie liczę na rangi) Zamieszkuje wioskę na obrzeżach małego miasteczka nazwanym Grodków na Opolszczyźnie, muszę dodać iż jestem mega pupilem jeśli chodzi o kontakt płci przeciwnych tak więc oby nie było zdziwienia kobitki, będzie bajera Interesuje się głównie kulturystyką zaś odbitką jest motoryzacja, Klepa w piłę nożną a w wolnym całkowicie dla mnie czasie spędzam chwilę z najważniejszymi, nielicznymi Mam nadzieję że zostanę u was na dłużej, a mianowicie na DD2 i nie będę stwarzać wam większych problemów swoją obecnościa, myślę że to na tyle jeśli chodzi o pytania chętnie odpowiem na PW, GG lub Steam . Pozdrawiam ` Drakulus! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Heja mordko ale sie rozpisales o jej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zapraszamy na nasze serwery mordko sa fajne i duzo osob gra Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 hejcia musimy się zmierzyć na boisku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik YoungMiau Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam Kulturyste, Dlugie powitanie wiec Rozprawka na maturze zostala ci we krwi Milo jak nowi gracze witaja sie z Administracja Slowa pisane za @Trivor @AdeK Zobaczymy po czasie Twoja kulture, Ponieważ bywa różnie :p 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Heej zaapraszam na dd2 klasyka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 5! Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEADSHOCK95 Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Elo elo. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemankoooo ! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Siema! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi