Użytkownik Fallen Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick z CS: czyścioch skun blant morderca Admin banujący: @ KOMORNIK123 Serwer: Only dd2 Data zdarzenia: Teraz Steamid: STEAM_0:0:103653321 Opis sytuacji: Nw admin za dużo proszku z blatu wciągnął(CHYBA BO NIE WIEM CZY TAK BYŁO...) + słonko i mu styki przegrzało, no cóż bywa. Powiedz mi po czym to wywnioskowałeś że ja to on? Skoro ja byłem osobą, która go tutaj rozpisała + jako admin nie masz narzędzi poza sprawdzeniem SIDu w konsoli żeby coś takiego stwierdzić, dodam że przed banem admin dostał kule w serce i może to go tak zabolało No cóż czekam na wyjaśnienia, coś typu "sory pomyłka" mnie nie interesuje przy czymś takim bo jeśli komuś dajesz perma na serwerze to musisz być pewny tego co robisz. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3198 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): chyba w tej sytuacji nie potrzebne skoro to ab, ale jeśli będzie potrzebne to dorzucę /Edit O minusa nie prosiłem, ale skoro sam chce to też jestem za tym żeby dostał, skoro rzuca permami na lewo i prawo nie będąc pewny i nawet nie potrafi wytłumaczyć tego czym się kierował dając mi perma Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez Fallen 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Spoiler Dobra mój błąd i już.. Dajcie mi minusa to tabelki niech chłopczyk będzie zadowolony z tego @ Fallen @ nie ważne źle dałem perma i tyle.. Nawet mogę dostać 2minusy z tego odwołania twojego ważne jest to dla mnie żebyś ty był tylko z tego zadowolony i szczęśliwy Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Wracaj do gry, ub. 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi