Użytkownik∙ Marves Opublikowano 31 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam, przychodzę tutaj z taką inicjatywą, aby wprowadzić/dodać rangę "Opiekun Strefy". Co miałaby za zadanie robić taka ranga? Opiekowanie się takowym działem, czyli regularnie dodawanie różnych filmów, ciekawostek bądź aktualizacji (Zależy jaki dział). Jakie korzyści przyniosła by owa ranga? Na pewno duży ruch na forum, lecz też więcej zabawy oraz zainteresowania użytkowników. Jeżeli jesteśmy już przy temacie hyde parku można byłoby dodać parę działów, bo powiedzmy sobie szczerze jest ich garstka. Przykładem mogłyby być strefy takie jak: Seriale, filmy, Książki. Pozdrawiam, Ar0n 2 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 1 Lutego 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Opiekun strefy - Nawet fajne urozmaicenie Strefy Hyde Park - Zdecydowanie na tak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dawalam propozycje co do hyde parku moglibyście dodac te filmyy! >.<} +dobra propozycja Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dobra inicjatywa, na pewno pobudziła by forumowiczów. Jestem jak najbardziej na tak, dobre odświeżenie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Słodziak Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dobra propka na taka range Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 1 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mi to obojętne, ale zbędne według mnie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 1 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem jak najbardziej za dodaniem tych kilku działów do hydeparku Jeśli chodzi o "Opiekuna Strefy" to można spróbować Odnośnik do komentarza
Użytkownik justMe Opublikowano 3 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dodanie działów do hydepark'u jak najbardziej na tak, a co do rangi można spróbować Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 @AdeK Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4CI3K Opublikowano 6 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Moim zdaniem dobry pomysł, zawsze coś nowego będzie, i ciekawiej się zrobie na PEWNO Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 6 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Temat do przemyślenia czy jest sens robienia czegoś takiego, bo nie wiadomo czy znajdzie się odpowiednia osoba co będzie się faktycznie nim zajmować, a nie tylko mieć grupę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi