Użytkownik 𝕳avok. Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) Twój nick: .Havok Nick oskarżonego: @ Błaszczyk @ FunnyPuma Powód skargi: Prowokacje, wyzywanie za plecami i wtrącanie się w prywatne sprawy Opis sytuacji: ci dwaj w/w mają jakiś personalny uraz do mojej osoby i od jakiegoś czasu z ich strony są prowokacje i obraźliwe teksty wobec mnie i czerwonki. Był temat juz ostatnio wałkowany, ale widocznie nic do nich nie dotarło. Dodam, że są to osoby funkcyjne i są adminami na dd2, jest to po prostu żałosne zachowanie z ich strony, brak przywołania do porządku i reprymendy dla tych typów dziwi jeszcze bardziej- bo robią to publicznie na czacie Data i godzina zdarzenia: Dziś i wczoraj- wpisy na strefoboxie Miejsce zdarzenia: Strefobox Dowody: Coś od siebie: czerwonka jest z nimi wśród administracji i nie raz przywoływała ich do porządku i prosiła, żeby się ogarnęli, jak widać bezskutecznie. Proszę o bezstronne rozpatrzenie tej skargi i należytą reprymendę dla w/w. Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez .Havok 1 2 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zacznijmy od tego typku,że to ty zacząłeś wojnę, przypomnij sobie co na pv pisałeś do mnie 🤣, po drugie mnie to interesuje tyle co nic co ona robi,z kim i gdzie, pisałem z puma żeby się pośmiać z niego, tak jak on to robił wcześniej,dostanę 1 Warna,nawet go w tych wiadomościach nie obraziłem tylko się śmiałem hahaha xd, po czym wchodzi na serwer i mi ciśnie 🤣🤣 A ty jakimś królem jesteś że nic nie wolno o tobie pisać xDDD, WOLNY KRAJ, liczę na to że się spotkamy kiedyś, i mi to powiesz w twarz, jak doskoczysz XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 𝕳avok. Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Ja zacząłem? Kto pierwszy zaczął prowokacyjne teksty w moją stronę, razem z puma? Nie wiem ile używek i w jakich ilościach je waliłeś, ale ewidentnie zaburzają pracę twojego mózgu- przecież ty nawet poprawnie pisać nie potrafisz. A skoro cie to tak bardzo nie interesuje to dlaczego dalej o tym piszesz? Na pv nie miałeś jaj mi już dalej odpisać i uciekłeś się do obrabiania dupy na chatboxie razem z tym drugim. Byliście niejednokrotnie upominani nie tylko przez czerwonkę, a wy nic sobie z tego nie robicie. Hana_Montana, 2 Sierpnia 2024 (edytowane) Przestań prowokować Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez Hana_Montana 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zacznijmy od tego ze to juz sie ciagnie jakis czas i pojawia sie sporadycznie gdy ty, @ Błaszczyk z @ FunnyPuma dobierzecie sie i zaczniecie napierdalac mi na havoczka. To wy od samego poczatku obrabiacie mu dupe i obgadujecie na SB, on od niedawna ma konto a odzywa sie raz na miesiac na tym czatboxie TAKZE XD w koncu gdy przegieliscie pale zwrocil wam uwage i poszliscie pisac na pv, potem ja was upominalam na grupie administracyjnej z czego puma byl upominany juz grubo wczesniej. to wy zaczynacie wojne, dopierdalacie sie strasznie do ng, puma chyba nie potrafi zniesc faktu ze skonczyl na etapie kolezenskim ze mna a nie na czyms wiecej krotko mowiac odpierdolcie sie, bo ty lubisz krecisz dramy i sie klocic z uzytkownikami a puma cie niepotrzebnie nakreca bo nie moze zniesc faktu ze jest na pozycji przegranego. 2 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 5 godzin temu, czerwonka napisał(a): to wy zaczynacie wojne, dopierdalacie sie strasznie do ng, puma chyba nie potrafi zniesc faktu ze skonczyl na etapie kolezenskim ze mna a nie na czyms wiecej Że co? teraz to dopiero poleciałaś ja nic od ciebie nigdy nic nie chciałem i nie chce zawsze traktowałem ciebie jak koleżankę i tyle. Poza tym mam osobę która mnie interesuje ale ty oczywiście sobie ubzduralas że niby coś od Ciebie chcę Mało ci razy pomogłem? I po tym wszystkim tak na mnie piszesz? Nie będę pisał tego publicznie ale to ty jesteś mi coś winna i dobrze wiesz co. Skoro tak ci to przeszkadza że się śmiejemy to go proś o to a nie mnie. Ty dobrze wiesz o czym mówię. Wracając do skargi. To po pierwsze nie zostało nigdzie wspomniane że chodzi o ciebie, więc z tą skargą dobrze poleciałeś. Po drugie tak jak wspomniał @ Błaszczyk nie jesteś jakiś królem o którym nie można rozmawiać. Po trzecie ty pierwszy gadałeś na mnie do czerwonki chyba cię to bolało że to moja koleżanka. Po czwarte największym prowokatorem jesteś ty, ja np nigdy nie napisałem że bym ci najebal a ty to zrobiłeś. Zajmij się swoim życiem i się trochę uspokój. Śmiejemy się z tego jakie ty cyrki odstawiasz, nawet czerwonka się śmiała z niektórych faktów. Właśnie pokazałeś jakim jesteś hipokrytą i to że jednak ciebie coś piecze a nie nas. 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 3 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Muszę się wypowiedzieć bo mnie kurwica strzeli zaraz. @ FunnyPuma ty jesteś jakiś opóźniony czy jak? Chłop wam daje pełno ss gdzie tam jest sama prowokacja, każdy wie o tym że to o nim jest gatka bo tak nakręciliście się na jego temat. Sam się też z tego śmiałem, ale wy już na maksa odpierdalacie. Tam nie ma jego tylko jesteś ty i @ Błaszczyk jak ciśniecie go. Kolejna sprawa. Na chuj teraz piszesz w tej skardze, że ona jest ci coś winna, jak już jesteś taki rafafa to kurwa napisz dalej o co chodzi. Zachowujesz się jak nie rozwydrzony bachor, któremu kolega zabrał koleżankę i robisz z tego nie wiadomo co. Teraz ty @ Błaszczyk Co ty człowieku robisz? Nie wiem jakieś internetowe spiny/napinacze, czego wy tu nie będziecie robić, łamać, jechać do niego. Pojechałeś? NIE. To na chuj gadasz takie kurrrr. Teksty jak tego nie robisz. Gość ma rację z tą skargą jesteście obydwaj czyli ty i @ FunnyPuma głównymi prowokatorami żeby ich skłócić. Ich życie ich sprawa a wy nie musicie nakręcać tego na chatbox. Piszecie na priv to sobie piszcie mam to w dupie co tam się dzieje, ale z forum na serwer nie będziecie tego przenosić. Wyjebałeś gościowi bana na tydzień bo powiedział coś złego do ciebie. Przypominam że chłop nie miał żadnych banów, ale no tak masz z nim spine to jest traktowany jak wróg numer 1. Jesteście tacy dziecinni w tym co teraz zrobiliście,że nie chce nawet jak mieć jakiś kontakt z wami. (Internetowi napinacze) @ czerwonka i @ .Havok wy następni pozwoliliście na to i tak macie. Czekaliście aż dostaniesz bana i dopiero skarga? Mogliście już wcześniej o tym napisać a nie teraz. Zresztą między innymi wy ich tym nakręciliście, trzeba było olać to to by się sami zamknęli, ale nie @ czerwonka musi jak zwykle odpysknąć i dodać cegiełkę aby zaczęła się awantura. Daliście im powód i teraz są o to efekty tego. ŻAŁOSNE. Tyle ode mnie! Dodam tylko, że jak tak dalej będzie to powodzenia w funkcjonowaniu jako admini serwerowi, którzy mają się dogadywać/współpracować ze sobą a to idzie w ogóle w inną stronę, gdzie ludzie się z tego śmieją. 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Krótko zwięźle i na temat, a więc tak @ Błaszczyk i @ FunnyPuma dostają +1 za nagminne prowokacje, co widać na załączonych screnach wyżej i jeżeli dalej będziecie wypowiadali się na ten temat będzie to skutkowało kolejnymi blokadami jak i warnami co do Ciebie @ HavoK też święty nie jesteś aczkolwiek tym razem dostajesz ostrzeżenie, lecz jeżeli dalej ten temat będzie ciągnięty tak samo jak wyżej skończy się to warnami i blokami 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi