Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 1. Nick: @ FunnyPuma 2. Czas i data zdarzenia: teraz 3. Powód bana: prowokacje 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Proszę o jakieś wyjaśnienia gdzie ta prowokacja była bo ja jej nigdzie nie widziałem Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 No i gdzie Ty w tym prowokacje widzisz? Normalna sarkastyczna wiadomość, poza tym zacytowałem mema z konkursu za którego Warna nie było 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Blokada minęła, więc pozostało Ci napisanie skargi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi