Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] UB

Mementomori

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z Cs'a: Mementomori

Admin banujący: YoingMiau^

Serwer: CSGO MOD

Data zdarzenia: 2019-02-01

Opis sytuacji: Gram sobie na serverze i nagle dostaje banan za aim.

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1058

Wycinek bana z konsoli: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Mementomori 
[AMXBans] Powod : ' Aim ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 264295631 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 188.147.77.199 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja

• Ha ha 1

MEMOA.gif.29f8e96c5df57bade02a517cdf021ff5.gif

• Użytkownik

Juz Pisze!!!! 
Duzo pisac nie musze, sprawa jasna jak slonce w lato.
@F4NTOM Obejrzyj Demko ja ci dam 2 sytuacje wystarczajace a ty sobie zobacz te minuty http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1902011352-css_cache.dem.zip

13:40 - dwie glowy no realne nie powiem ze nie no ale sorry onetapem a nie fullauto :)
14:05 - wychodzisz na chlopa celownik to furi dostaje ... bynajmiej ja na takim fulauto banki sie posadze a tobie sie udalo :)

opis bana " gram sobie normalnie i ban za aim "  :) @F4NTOM obejrzyj te 2 momenty wystarczajacy Dowod :) 
P.S Jak bedzie trzeba rozpisze te momenty no ale tak czy siak bedziesz ogladal demko to obejrzyj te dwa momenty 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

OS4Wy7d.gif

• Użytkownik

Wiem sorry za spam ale nie moge Edytowac ;/chcialem jeszcze dodac ze przy 2 sytuacji to sa minuty 14:05/14:10 chlopak oddal furie na celowniku po czym schowal sie za sciana i 2 typka takim spokojnym strzalem celownika zabil :) ps. moment-to-moris :* - Krol Julian cie przylapal tak jak mowilem w poprzednim twoim poscie gdzie oskarzales Awarie Error za aima :*

dziekuje :D

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

OS4Wy7d.gif

• Użytkownik

Jezu naprawdę jesteś śmieszny widać jakie forum taki admin kurwa to że macie pieniądz nie oznacza że jesteście najlepsi.

Dla was każdy kto wyjebie bułe jakoś fartem jest od razu gnojony i zlatuje do tabeli cziterów. No a tak na marginesie to dziwne, gracze mówią o tobie ,że jesteś odpalony @YoungMiau nie ma się co dziwić jak kurwa siedzi sobie paru adminów na ts i podpowiada za każdym razem jak zginie.

13:40 normalne słyszałem dwóch typa i cyk dwie banki.

14:05 kurwa gościu to jest 1.6 a nie gadasz "bynajmiej ja na takim fulauto banki sie posadze a tobie sie udalo" normalne fulauto i bania jak każda.

Edytowane przez Mementomori
  • Ha ha 1

• Użytkownik

Jestem za, UBT MA 0 doświadczenie sytuacja z wczoraj na serwerze jest 2 adminów koleś na PERFIDNYM AIMIE zabija wszystkich przez bramę celownik mu lata 

a oni że jest czysty i to skill 

Szybkie podsumowanie administracja nie gra w cs więcej niż 3 lata jedynie co potrafią to gnoić ludzi którzy jeszcze coś potrafią ich zdaniem koleś który gra na NS i strzela głowy cziter 

szkoda mojego czasu na tą śmieszną sytuację sam oglądałem 2 razy to demko i nie ma w tym nic podejrzanego co zasługuję na taki wymiar kary 

Edytowane przez Haqus
  • Super 1
  • Użytkownik
6 godzin temu, Mementomori napisał:

No a tak na marginesie to dziwne, gracze mówią o tobie ,że jesteś odpalony @YoungMiau nie ma się co dziwić jak kurwa siedzi sobie paru adminów na ts i podpowiada za każdym razem jak zginie. - Co do tego to oni graja w lola czy cos a  w cs'a gra nequ i ja reszta tylko wbije zobaczyc czy cos sie dzieje i siedza na spect jak bys nie zauwazyl ... 

13:40 normalne słyszałem dwóch typa i cyk dwie banki. -  tak 2 banie cyk! ale onetapem gosciu a nie fulauto i celownik sam ci najezdza... ps. nie mowimy o WH ze dopisujesz [Slyszalem]

14:05 kurwa gościu to jest 1.6 a nie gadasz "bynajmiej ja na takim fulauto banki sie posadze a tobie sie udalo" normalne fulauto i bania jak każda. - normalne fulauto i bania jest kazda?? to co to minecraft? dlaczego ludzie lataja onlyful auto i maja najgorsza celnosc?? gdzie te ich glowy?? @F4NTOM Bo ja nie moge z typa!!!! i Dodaj do tego... Haqusek chlop co mial serwer unas zostal przez ciebie wywalony bo sam widziales jego cheatsy... wbil bronic aimer aimera bo to koledzy !!! momento mowiles cos ze jestem smieszny??? spojdz co ty wyczyniasz ! boze, widzisz a nie grzmisz :(

• Lubię to! 1

OS4Wy7d.gif

• Użytkownik
11 godzin temu, YoungMiau napisał:

No a tak na marginesie to dziwne, gracze mówią o tobie ,że jesteś odpalony @YoungMiau nie ma się co dziwić jak kurwa siedzi sobie paru adminów na ts i podpowiada za każdym razem jak zginie. - Co do tego to oni graja w lola czy cos a  w cs'a gra nequ i ja reszta tylko wbije zobaczyc czy cos sie dzieje i siedza na spect jak bys nie zauwazyl ... 

13:40 normalne słyszałem dwóch typa i cyk dwie banki. -  tak 2 banie cyk! ale onetapem gosciu a nie fulauto i celownik sam ci najezdza... ps. nie mowimy o WH ze dopisujesz [Slyszalem]

14:05 kurwa gościu to jest 1.6 a nie gadasz "bynajmiej ja na takim fulauto banki sie posadze a tobie sie udalo" normalne fulauto i bania jak każda. - normalne fulauto i bania jest kazda?? to co to minecraft? dlaczego ludzie lataja onlyful auto i maja najgorsza celnosc?? gdzie te ich glowy?? @F4NTOM Bo ja nie moge z typa!!!! i Dodaj do tego... Haqusek chlop co mial serwer unas zostal przez ciebie wywalony bo sam widziales jego cheatsy... wbil bronic aimer aimera bo to koledzy !!! momento mowiles cos ze jestem smieszny??? spojdz co ty wyczyniasz ! boze, widzisz a nie grzmisz :(

Sory że zaśmiecam temat ala , no kur*** słuchać takiego debile po prostu śmiech na sali jeszcze wspomina o @Haqus dobre , tak na prawdę to wiesz dlaczego odszedł nie więc może nie poruszaj jego tematu wypowiedział się bo miał prawo oraz chyba też miał taką sytuację i o ile wiem został od banowany.A teraz zobacz kurwa i dziwsz się dlaczego @Haqus odszedł masz odpowiedz czekam na ub kurwa już drugi dzień i co nic +aktywność brawo.

Edytowane przez Mementomori

• Użytkownik
1 minutę temu, Mementomori napisał:

Sory że zaśmiecam temat ala , no kur*** słuchać takiego debile po prostu śmiech na sali jeszcze wspomina o @Haqus dobre , tak na prawdę to wiesz dlaczego odszedł nie więc może nie poruszaj jego tematu wypowiedział się bo miał prawo oraz chyba też miał taką sytuację i o ile wiem został od banowany.A teraz zobacz kurwa i dziwsz się dlaczego @Haqus odszedł masz odpowiedz czekam na ub kurwa już drugi dzień i co nic +aktywność brawo.

Wkurwiasz mnie gowniarzu... haqus odjebany biegal dalem mu bana jakos 12/15 stycznia za aima ... fantom sprawdzil i podkreslil ze aim teraz ty odjebany biegales masz jeszcze wyrzuty?? kolibku kochany lubilem cie a teraz jestes dla mnie nie morisem tylko smieciem pfu..!!! wy******** z tej serwerowni. Kazdy ma prawo do urlopu Fantom na urlopie noswer tez ja nie wiem gdzie reszta a ty mi tu nie bluzgaj bo i tak ub nie dostaniesz a jeszcze taki wielce wiarygodny dobry "skill" ...  

• Lubię to! 1

OS4Wy7d.gif

• .::FocuS::. zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Oglądnąłem demko 5 razy w spowolnionym tempie i nie zauważyłem nic podejrzanego. 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]