Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - kml

kmI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Imię: Krzysztof

2. Wiek: 20

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas. Mam dużo czasu wolnego poza pracą. Myślę że 3/4 godziny dziennie.

4. Co chciałbyś zmienić: Na chwilę obecną, nie widzę potrzeby zmieniania czegokolwiek, wszystko jest w jak najlepszym porządku.

5. W czym chciałbyś pomóc: Chcę nie tylko pomóc użytkownikom, ale także ograniczyć pracę administracji. Mam na myśli utrzymanie porządku w działach czy na ChatBoxie. Nie lubię nikogo faworyzować, dlatego zawsze jestem bezstronny w każdej sytuacji i rozwiązuję problemy bez żadnych korzyści. Lubię, gdy tematy są schludne, wszystko jest zamknięte ze starannością i dbałością o najmniejszy szczegół.

6. Dlaczego akurat ty: Jestem bezstronny, niekonfliktowy, uprzejmy i mam pozytywne nastawienie do ludzi. Nigdy nie sprawiam żadnych problemów. Zawsze staram się i chcę pomagać innym, jeśli ktoś potrzebuje pomocy, może się ze mną skontaktować, ponieważ jestem tutaj, aby pomóc. Uważam, że moja kultura i słownictwo są na wysokim poziomie. Jestem oddany, pracowity, aktywny, odpowiedzialny i spokojny. Zawsze przykładam dużą wagę do powierzonych zadań i wykonuję je rzetelnie. Bardzo trudno mnie zdenerwować lub sprowokować. Nie odpowiadam na ataki ze strony innych użytkowników.

7. Staż na forum: Niedługi, gdyż są to tylko 2 tygodnie.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Owszem byłem. Mam doświadczenie w moderowaniu forum.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

+ Wiek

+/- Aktywność

+ Podanie

- Staż

- Wymagania

Na ten moment jestem na NIE ponieważ nie za długo jesteś na forum, niby jesteś aktywny wszędzie widzę praktycznie twoje posty ale no 50 m to nie za długi czas oraz nie spełniasz wymagań.

spacer.png

• Zasłużony

- Dołączyłeś dwa tygodnie temu

- Postów trochę ponabijałeś ale nawet do minimum się nie zbliżyłeś

- Cytuje "3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas. Mam dużo czasu wolnego poza pracą. Myślę że 3/4 godziny dziennie.", gdybyś był cały czas to miałbyś więcej niż 50 min spędzonego czasu, a tu ewidentnie wbijasz by wbić posta i cie nie ma, chatbox tak samo 5 wpisów od resetu.

- Gdyby nie to, że udzielasz się w zabawach to średnio bym cię kojarzył szczerze mówiąc

+ Wiek

Ode mnie wielkie NIE

Edytowane przez Krzysiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]