Użytkownik∙ kmI Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 1. Imię: Krzysztof 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas. Mam dużo czasu wolnego poza pracą. Myślę że 3/4 godziny dziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Na chwilę obecną, nie widzę potrzeby zmieniania czegokolwiek, wszystko jest w jak najlepszym porządku. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chcę nie tylko pomóc użytkownikom, ale także ograniczyć pracę administracji. Mam na myśli utrzymanie porządku w działach czy na ChatBoxie. Nie lubię nikogo faworyzować, dlatego zawsze jestem bezstronny w każdej sytuacji i rozwiązuję problemy bez żadnych korzyści. Lubię, gdy tematy są schludne, wszystko jest zamknięte ze starannością i dbałością o najmniejszy szczegół. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem bezstronny, niekonfliktowy, uprzejmy i mam pozytywne nastawienie do ludzi. Nigdy nie sprawiam żadnych problemów. Zawsze staram się i chcę pomagać innym, jeśli ktoś potrzebuje pomocy, może się ze mną skontaktować, ponieważ jestem tutaj, aby pomóc. Uważam, że moja kultura i słownictwo są na wysokim poziomie. Jestem oddany, pracowity, aktywny, odpowiedzialny i spokojny. Zawsze przykładam dużą wagę do powierzonych zadań i wykonuję je rzetelnie. Bardzo trudno mnie zdenerwować lub sprowokować. Nie odpowiadam na ataki ze strony innych użytkowników. 7. Staż na forum: Niedługi, gdyż są to tylko 2 tygodnie. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Owszem byłem. Mam doświadczenie w moderowaniu forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik oghabibiis Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 + Wiek +/- Aktywność + Podanie - Staż - Wymagania Na ten moment jestem na NIE ponieważ nie za długo jesteś na forum, niby jesteś aktywny wszędzie widzę praktycznie twoje posty ale no 50 m to nie za długi czas oraz nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) - Dołączyłeś dwa tygodnie temu - Postów trochę ponabijałeś ale nawet do minimum się nie zbliżyłeś - Cytuje "3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas. Mam dużo czasu wolnego poza pracą. Myślę że 3/4 godziny dziennie.", gdybyś był cały czas to miałbyś więcej niż 50 min spędzonego czasu, a tu ewidentnie wbijasz by wbić posta i cie nie ma, chatbox tak samo 5 wpisów od resetu. - Gdyby nie to, że udzielasz się w zabawach to średnio bym cię kojarzył szczerze mówiąc + Wiek Ode mnie wielkie NIE Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Krzysiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi